The Mall отваря тераса за всичките си 100 000 фена!

The Mall откри тераса за летни развлечения в града

Първите гости на терасата бяха фенове на The Mall във фейсбук, чийто брой наскоро надхвърли 100 000

Водещият търговски център в София The Mall отвори на своя територия на 2 август най-новото място за почивка и летни развлечения в града. С настъпването на слънчевия месец, представители на търговския център и на наемателите прерязаха лентата на специална лятна тераса за гости и приятели. Тя ще предложи приятна гледка към града и може да се превърне във вечерно убежище на хората за срещи и развлечения през уикенда или след края на не толкова натоварените работни августовски дни.

За специални гости на откриването на терасата бяха поканени феновете във Facebook фен страница на The Mall – www.facebook.com/themall, които наскоро надхвърлиха 100 000 души. В тяхна чест бе и темата на събитието „100 000 причини да се срещнем на терасата”. По време на срещата беше разиграна томбола, в която единият от гостите спечели таблет Samsung Galaxy Tab.

На следобедното събиране всички приятели бяха посрещнати от красивите момичета с талончета за участие в томбола с награди, много напитки и сладки и солени вкусотии, осигурени от партньори и наематели в The Mall – Burger King, KFC, Dunkin Donuts, Nordsee, сладкарници Неделя, Afreddo, BМС, Subway, Capella Play, Fancy, Olive Oil & Oregano, Aladin и Coca Cola.

The Mall се стреми непрекъснато да развива и обогатява предложенията си към своите клиенти и да направи посещението достатъчно интересно и забавно. С откриването на терасата търговският център привлича вниманието на тези, които все още не са на море или на планина, но които търсят начини да прекарат добре в града и да съчетаят полезното с приятното. The Mall ще продължава да търси повече възможности посетителите да се забавляват, да имат повече удобства при пазаруването и почивката и всичко останало, което би допринесло за техния комфорт.