Тhe Secret Garden – топ красавици с ново шоу в Ескейп, на 18 декември

Тhe Secret Garden на Биляна Йотовска и Невена Воденичарска набира скорост

Биляна Йотовска и Невена Воденичарска са подготвили най-доброто си шоу за 2009 г-на,което ще се състои на 18 декември отново в клуб Escape. Този път зад пулта ще застане DJ Vlado, който е резидент на Fly bar/Sunny Beach/.

След завръщането на Тайната градина от Цюрих Швейцария, където моделите преди седмица представиха успешно приказното си шоу, предстои трета част на събитието.

Подготвени са нови костюми от Донка Боева и Мира Бъчварова. Декорацията, отново дело на Анна Панайотова,ще заблести изключително празнично. Моделите на агенция Визаж обещават грандиозно парти, с различно и ново начало, което ще бъде запазено в тайна до вечерта на 18-ти декември.Момичетата няма да видят само изненадата по лицата на посетителите, а ще постигнат още по-вълнуващ ефект.

„Сигурно има много видове Магия на този свят, но хората не знаят как да я уловят и да я накарат да работи за тях.”/цитат на Франсис Бърнет от книгата „Тайната Градина“/.

„Искаме да заразим хората с чиста магия и те да станат част от нея. Хубаво е, когато човек има незабравими моменти, за които си спомня с усмивка. Ако можем да дадем поне малко щастие на хората, значи сме успeли да ги въведем в приказната градина, където се случват чудеса” – споделят Невена и Биляна.