The Stranglers отпадат от Spirit of Burgas, но ще има други изненади

The Stranglers отправят извинителна нота към организаторите и публиката на Spirit of Burgas

The Stranglers, които имаха огромното желание да са сред участниците на SPIRIT of Burgas 2010, изпратиха извинителна нота до организаторите и публиката на фестивала, в която със съжаление уточняват, че няма да имат възможност да станат част от събитието.

Ето какво гласи съобщението от мениджмънта на групата:

До цялата публика на SPIRIT of Burgas,

С огромно съжаление искаме да ви съобщим, че The Stranglers нямат възможност да свирят на фестивала Spirit of Burgas този август, поради обстоятелства, които са извън контрола на групата. Cрещнахме непредвидени затруднения, поради които групата няма възможност да влезе в графика на фестивалното шоу. Искаме да благодарим на организаторите за тяхното разбиране в създалата се ситуация. Това решение няма каквото и да е отношение към организаторите на SPIRIT of Burgas. Групата би се радвала да получи покана да свири на фестивала в близко бъдеше и пожелава на екипа успех в предстоящото лятно събитие.

от Мениджмънта на THE STRANGLERS

Третото издание на фестивала SPIRIT of Burgas ще се състои на 13, 14 и 15 август на териорията на Централния плаж на град Бургас.

Потвърдени остават гига на хедлайнерите The Prodigy в първата фестивална вечер, подгрявани от Apollo 440, и последвани от DJ Andy C и MC GQ (Ram Records/UK). Със сигурност ще станем съпричастни на сета на DJ Shadow в нощта на 14 август и на грандиозния финал на 15 август с аудио-визуалното шоу на Gorillaz Sound System (DVJ), както и с присъствието на мулти-функционалния Serj Tankian от прочутите System of a Down.

Съвсем скоро очаквайте информация с имената на още артисти, които ще влязат в лайн-ъпа на SPIRIT of Burgas 2010.

Билети:

ПРОМОЦИОНАЛНИ БИЛЕТИ (важи до 14 май):

Тридневен фестивален билет – 99 лева (50 евро)

Количествата са ограничени – след първоначалното изчерпване, нова серия промоционални билети не се предвижда!

ПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОДАЖБА:

Еднодневен фестивален билет – 50 лева (25 евро)

Тридневен фестивален билет – 120 лева (60 евро)

Билети за къмпинга – 30 лева (15 евро)

НА ВХОДА НА ФЕСТИВАЛА:
Еднодневен фестивален билет – 60 лева (30 евро)

Тридневен фестивален билет – 140 лева (70 евро)


Билетите са в продажба он-лайн, в мрежата на Еventim.bg.

Фестивален къмпинг:

Появата на фестивалния къмпинг се ползва с изключителен успех през миналата година, което мотивира организаторите този път той да бъде още по-голям и още по-добре уреден. Разположен в очертанията на самата фестивална зона, той разполага с вълнуващата гледка към Черно море, което е на няколко крачки разстояние от палатките. Освен морската вода, на 24-часово разположение на къмпингуващите е и храна, душове, гардероб за съхранение на ценни вещи и едно от най-важните неща … всички фестивални сцени в непосредствена близост. За повече подробности, посетете сайта на фестивала www.spiritofburgas.com