The Voice издава диск с горещи хитове – гледай ги до един ТУК!!!

THE VOICE PARTY HITS

Най-горещата компилация с всички любими хитове от ефира на радио и телевизия The Voice

Лятото продължава! Нищо не може да ни спре да се чувстваме добре и да танцуваме, когато тук е най-горещата компилация с всички любими dancefloor хитове от ефира на радио и телевизия The Voice!!!

Aнимато Мюзик/ Cat Music представят: THE VOICE PARTY HITS!!!

18 неудържими dancefloor парчета, специално подбрани за перфектно парти настроение!!! Вътре ще чуете Samba на Andreea Banica feat Dony, I Like The Trumpet на Dj Sava feat Raluka, Indianotech на Mossano, So Bizzare и Temptation на David Deejay и още много!!!

Andreea Banica

Румънската топ звезда учи пиано и започва своята музикална кариера още на 4. Чувственият й глас, сините й очи и перфектната й фигура я правят моментално звезда. Тя се появява на кориците на всички родни списания и определено е смятана за една от най-сексапилните румънки в момента.

DJ Sava

Constantin Sava e роден през 1973 и е един от най-успешните румънски музиканти на електронната сцена, диджей и продуцент. Започва да миксира още в началото на 90-те и става резидент диджей в местен клуб – „No Limit“. Минават десет години преди да издаде първите си два сингъла – Gone Away и Rеmember. От пролетта на 2009 Sava си сътрудничи с Raluka за няколко парчета, които постигат моментален успех и стават зверски хитове не само в Румъния, но в целия регион.

David Deejay или Adi Cristian Colceru, роден през 1980, е румънски диджей, продуцент и композитор. В училище учи цигулка, но зарязва ученето, за да започне да пише собствени песни на компютъра си. През 2007 издава хит сингъла Sexy Thing. Следват още четири, всички на върха. В момента отново е студент и учи Финанси и банково дело.

THE VOICE PARTY HITS

Траклист

1. Andreea Banica feat Dony – Samba

2. Dj Sava feat Raluka  – I Like The Trumpet

3. Mossano – Indianotech

4. Celia – My Story

5. Sunrise Inc vs. Starchild – Lick shot

6. Deepside Deejays – Hold You

7. Sasha Lopez – Madam

8. David Deejay – So Bizzare

9. Narcotic Sound and Christian D – Mamasita

10. Geo Da Silva feat. Tony Ray – I Like The Girls Who Drink With Me

11. Sahara – Tyalee

12. David Deejay – Temptation

13. Dj Layla – City of Sleeping Hearts

14. Andreea Banica – Love in Brasil

15. Kittens – Persia

16. Leya – Everybody

17. Ela Rose feat David DeeJay – I Can Feel

18. Yarabi- Dream

 
По темата: