The Voice организира концерт пред НДК за старта на Световното

Радио и телевизия The Voice представят „Празнувай като за Световно“ – най-музикалното футболно събитие на лято 2010

The Voice радио и телевизия, съвместно с Кока-Кола канят на 10 юни пред НДК музикалните и футболните фенове да отпразнуват заедно откриването на Световното първенство по футбол

Точно за 7 часа вечерта на 10 юни, четвъртък, е предвиден стартът на най-горещото събитие на лятото – концерта „Празнувай като за Световно“.

На специално изградена сцена до НДК ще се качат известни български изпълнители, популярни футболисти от няколко професионални български клуба, уважавани спортни журналисти от национални медии.

Забавлението за публиката е гарантирано, защото сред музикалните участници са Графа, ЛиЛана, Галя, Сантра & Кристо, Картела, Touch Down,  Deep Zone и Ghetto Productions. Последните ще изпълнят актуалния си хит „Животът е игра“. Специалната изнанада за публиката ще бъдат гостите, които ще представят групата и песента, от която „лъха спортен дух за всички млади хора“.

За да се вдигне футболният градус в навечерието на официалния старт на Мондиал 2010, феновете ще могат да докажат майсторството си на разположените в близост до сцената футболни маси. А страстите ще потушават с безплатни напитки партньорите на събитието Coca-Cola.

Виж страницата на The Voice в Slusham.com и гласувай за радиото!

 
По темата: , ,