Ти да си на Роксана – MP3, текст и видео

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=uFrVld80zHs

Потърси MP3

Роксана винаги е държала на почитателите си и не пропуска момент, в който да не им покаже своята любов и признателност. Редовно изпълнителката кореспондира със своята публика, информира я за всички важни събития в личен и професионален план, а като притежател на официално сертифицирана фейсбук страница Роксана има възможността и за лайв чат с феновете си. През изминалия уикенд тя за пореден път използва тази опция, за да отговори от първо лице на всички въпроси на последователите си, а интересът бе наистина рекорден.

Над 70 хиляди преглеждания регистрира лайв срещата във виртуалното пространство, а близо 18 хиляди се включиха активно с въпроси и коментари към своята любимка. Тя за пореден път бе изключително открита и искрена, а това провокира адмирациите на всички в мрежата.

Своята премиера в Planeta Official в YouTube получи и най-новата песен на Роксана, която вече е очаквана с интерес от меломаните.

Песента отдавна бе очаквана от феновете на певицата, които дори участваха в допитване в официалната й страница относно ритмите и авторите, на които изпълнителката е избрала да заложи тази есен. Бързо и динамично парче, с много заряд и хитов потенциал – така меломаните определят новия сингъл, а по интереса към лентата – близо 200 000 гледания за 24 часа в PlanetaOfficial в YouTube “Ти да си” прави сериозна заявка да бъде едно от предпочитаните заглавия на сезона.

Песента е по музика и аранжимент на Мартин Биолчев, а текстът е създаден от самата Роксана.

За реализацията на видеоклипа Роксана се довери на режисьора Христо Порязов, а интерес в кадрите предизвиква специалното участие на любимия мъж на звездата на “Пайнер”, Александър. Двамата отново демонстрират красивата си и щастлива любов, която е най-голямото вдъхновение за Роксана.

Текст:

Не мога и за миг да те оставя, слънчице.
Толкова влюбих се!
Рани ме, бий ме, псувай ме ама твоя съм.
Чуваш ли? Твоя съм.

И парите и живота ми потроши.
Ама мой да си. Ти да си

Пали пали baby всичките пожари вътре в мен.
Пусни тая песен нека да звучи за теб и мен.
Давай поздрави ме нека да се знае че съм с теб.
Да, да, целувай ме така (х2)

Без теб живота ми не струва, знаеш ли?
Обичам те, какъвто ще да си.
Прахосвай ги и дните, най-добрите ми
Както парите ми, давам ти
Умирам си и да спиш до мен и да боли
Ама мой да си Ти да си

Пали пали baby всичките пожари вътре в мен
Пусни тая песен нека да звучи за теб и мен
Давай поздрави ме нека да се знае че съм с теб
Да да целувай ме така (х4)
Да да целувай ме така

 
По темата: