„Ти реши“ на Борис Дали – скоростен хит от Планета ТВ

Борис Дали представя новото си шеметно видео – „Ти реши“

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=3ZQeaNvIOGs

В края на юни Борис Дали засне видеоклип към най-новата песен в своя репертоар, която носи заглавието „Ти реши“. Тя е по музика и аранжимент на композитора Йорданчо Василкоски – Оцко, а текстът на парчето е дело на Йордан Ботев.

Певецът споделя, че песента е бърза и динамична, но с по-лиричен текст – различен от закачливите рими в последните му хитове. За терен на снимките екипът реши да използва писта за дрифтове в село Калояново, на няколко километра от Пловдив.

Във видеото ще видим Борис Дали в ролята на състезател, а заедно с него на пистата ще се включат и момичетата от балет „Магия“. Друга красавица пък ще се превъплъти в негов „навигатор“.

В клипа ще видим и ексцентричен камион на „Пътна помощ“ в американски стил, който внася допълнителен колорит в лентата. Певецът изказва своите благодарности към фирма „Ком-Трак“ в село Войводиново и конкретно на собственика Константин Патриков за незаменимото съдействие, както и на неговия син, който пък се е включил в каскадите.

Борис Дали благодари и на всички участници във видеото, които са се включили в екстремните дрифтове.

Фенове за „Ти реши“: „Борето няма лоша песен, но тази направо е в десятката!“

Истинска сензация предизвика появата на новата песен и видеоклип на Борис Дали, „Ти реши“, в PlanetaOfficial. Само за минути след появата му в YouTube, във Фейсбук страницата на телевизия Планета ТВ се появиха много положителни коментари за новия проект на обичания певец.

„Борето няма лоша песен, но тази направо е в десятката!“, „Поредният хит от Борис Дали!“, „Най-накрая, уникална песен!“са само част от мненията, които феновете дадоха за „Ти реши“.

Инфо: Planeta.TV

 
По темата: