Тимъти Хътън в „Гражданинът 182″ от bTV Cinema – видео

Акценти от филмовата програма на bTV CINEMA за 22 – 28 юли 2013 г.

ВТОРНИК, 23 юли
21:00 ЧАСА
В следващия миг 2: Пробуждането
Премиера
Оригинално заглавие: The Moment After II: The Awakening (САЩ, 2006 г.)
Жанр: Драма, Фантастика, Трилър
Режисьор: Уес Леуелин
В ролите: Джон Гилбърт, Дейвид А. Р. Уайт, Кевин Даунс и др.

Гледай видео анонс онлайн

След като избягва на косъм от смъртта, бившият агент на ФБР Адам Райли отново е в екип със своя приятел и ментор Джейкъб Краус, но двамата дори и не подозират в чие лице ги дебне заплахата този път. Бившият партньор на Адам от тайните служби е изпратен да залови него и Джейкъб, а през това време, но той далеч не е единственият, който се опитва да им навреди. Всичко това води до експлозивна конфронтация, която ще доведе до пробуждане на силите за истинска битка – тази за душите на двамата приятели.

00:00 ЧАСА
Величието и падението на Хайди Флейс
Оригинално заглавие: Call Me: The Rise and Fall of Heidi Fleiss (САЩ, 2004 г.)
Жанр: Драма
Режисьор: Чарлз МакДъгъл
В ролите: Корби Бренсън, Емамуел Вауджиер, Иън Трейси, Кари Фийхън, Саул Рубинек и др.

Гледай видео анонс онлайн

Хайди Флейс е обещаваща тийнейджърка от заможно семейство на лекари преди да навлезе в света на първокласните компаньонки, напътствана в триковете в тези среди от известната Мадам Алекс. В резултат тя започва да върти бързо развиващ се и доходоносен бизнес като момиче на повикване, преди да се окаже с присъда за три години затвор.

НЕДЕЛЯ, 28 юли
21:00 ЧАСА
Тези прекрасни коне
Оригинално заглавие: All The Pretty Horses (САЩ, 1999 г.)
Жанр: Приключенски
Режисьор: Били Боб Торнтън
В ролите: Мат Деймън, Сам Шепърд, Пенелопе Круз, Херни Томас

Гледай видео анонс онлайн

Филмът по бестселъра на Кормак Маккарти „Тези прекрасни коне” разказва одисеята на млад мъж, който се сблъсква със значението на думи като отговорност, любов, отмъщение и оцеляване.

Джон Грейди Коул (Мат Деймън) и най-добрият му приятел Лейси Роулинс (Хенри Томас) напускат Тексас и се отправят на юг в търсене на приключения и работа. Но Коул се впуска в забранена любовна афера с красивата дъщеря (Пенелопе Крус – “Всичко за майка ми”) на богатия собственик на ранчото, в което момчетата са наети като коняри. Последвалите събития завинаги ще променят живота на всички.

23:00 ЧАСА
Гражданинът 182
Оригинално заглавие: Turk 182! (САЩ 1985 г.)
Жанр: Екшън, Комедия, Драма
Режисьор: Боб Кларк
В ролите: Тимъти Хътън, Робърт Улрих, Ким Катрал, Робърт Кълп и др.

Гледай видео анонс онлайн

Това е историята на Джими Линч – разгневен младеж, който решава сам да търси правосъдие чрез своята форма на улично изкуство. Братът на Джими претърпява злополука, спасявайки хора от пожар, докато не е на служба, и затова общината му отказва помощи за лечение. Сега Джими решава да разобличи кмета, рисувайки графити из целия град, а Тайлър изпраща полицията по следите на неизвестния вандал.