Tiësto, Mark Knight и Fedde Le Grand потапят Слънчев бряг!

Yalta Club води най-големите звезди от светоната електронна сцена за лятното си турне – Solar Summer Festival

Най-големите имена от световната електронна сцена приеха поканата на Yalta Club и ще се включат в лятното турне на клуба, озагавено Solar Summer Festival.

За 10-тото юбилейно издание на фестивала от Yalta са подготвили поредица мега партита на Слънчев бряг в първите две седмици на август, които ще превърнат курорта в най-горещата парти дестинация на Балканите.

В типичната фестивална концепция, Solar ще предложи стилово разнообразие и комбинация от артисти, не свирили до сега у нас на една сцена. По традиция, звездната компания ще е подкрепена от резидентите на Yalta и Solar Juan Alvarez и Liubo Ursiny, без които няма да започва и да завършва нито едно събитие.

На 30-ти юли, грандиозното начало на Solar Summer Festival ще постави обявеният наскоро за „Най-велик диджей на всички времена” – Tiësto.  Това е второто му гостуване на Solar след като през 2009 г. 10 000 фена на електронната музика станаха свидетели на невиждано до тогава мултимедийно шоу, което съпътстваше 5-часовия му сет. С гостуването си у нас Tiësto ще представи новия си албум „CLUB LIFE – Volume One Las Vegas”, чиято премиера бе през април.

На 5-ти август за първи път родните фенове ще видят на една сцена двете най-актуални техно величия – Loco Dice и Dubfire. Желани гости на най-големите в света фестивали за електронна музика, те съгласуваха програмите си, за да дойдат вкупом на Solar. И двамата по отделно са размазвали феновете в Yalta Club, ред е да посрещнем с тях изгрева и на черноморския бряг.

На следващата вечер, 6-ти август, фестивалната парти щафетата ще поемат 3-ма безспорни любимци на българската публика. На 3 пулта един до друг на сцената на Solar ще се развихрят – Mark Knight, Martin Ten Velden и Fedde Le Grand. Традиционно Mark Knight посочва именно участието си с Martin Ten Velden на Solar, за най-добър гиг сред многобройните си пърформанси. Новото попълнение в тандема им Fedde Le Grand пък, впечатлен от българската публика само след 2 гостувания у нас, обяви Yalta Club в Топ 3 на любимите си дестинации. Затова познавайки на какво са способни по отделно, очакванията на всички са това да е най-щурото парти на фестивала.

Селекцията на програмата за втората седмица на Solar Summer Festival ще е не по-малко звездна и едновременно с това неочкавана. Подробности ще бъдат обявени до края на месец май.