Тивъри Корпорейшън – най-големите в лауджа кацат у нас на 1 юни

Тивъри Корпорейшън винаги изненадват със светлинни и аудиовизуални ефекти, както и с включването на гост вокалисти от различни етноси

На 1-ви юни по покана на ParkLive в България пристигат кралете на лаунджа –  Тивъри Корпорейшън (Thievery Corporation). Известни по цял свят, а доказали го и у нас, с невероятното шоу, в което превръщат своите концерти, независимо дали са в зала или на открито.

Тивъри Корпорейшън винаги успяват да изненадат своите фенове не само със светлинни и аудиовизуални ефекти, а и с включването  на гост вокалисти  от различни етноси в своите концерти. Това ще се случи и в България, където Тивъри ще пристигат с гост музикантите, с които работиха по последния си албум.

До 31-ви март или до изчерпване на количествата всеки може да закупи билет на  промоционална цена от 30 лв. От началото на април билетите ще са по 40 лв., а в деня на концерта – по 50 лв.

Билети за концерта на Тивъри Корпорейшън могат да бъдат закупени на www.parklivefest.com, в мрежата на Ивентим (Пикадили, Германос, ТехноМаркет, Office1, eventim.bg и др.), билетен център НДК, ticketsbg.com и касата на Cantus Firmus в зала България.

Енергични и магнетични, стилът им съчетава елементи от дъб, асид джаз, реге, индийска класическа музика, азиатски и бразилски мотиви (боса нова) и всичко това преплетено през елегантно лаундж звучене. В това се крие и успехът на всеки техен нов албум, но безспорно най-големите им хитове до сега са парчетата

The Richest Man In Babylon (www.youtube.com/watch?v=QjRvAq6K654), Amerimacka (www.youtube.com/watch?v=OCD99jMMuh0&feature=related) и Lebanese Blonde (www.youtube.com/watch?v=04bg9IC9N6w&feature=related).

Те са авентични и характерни, доказали се през годините музиканти безкомпромисни към качеството, напипали пулса на времето.

Винаги с ясно изразен новаторски подход, Тhievery Corporation са сред онези независими по дух и творчество артисти, чийто музикални събития и изяви Grolsch винаги е подкрепял. Така вечерта  на 1-ви юни се превръща в истински магнит за ценители, както на качествената бира, така и на стойностната музика.

 
По темата: