Тодор Славков по-желан жених от Христо Сираков

Жените искат повече Тодор Славков, отколкото Христо Сираков

Процентът на записалите се дами за „Х Милионер търси съпруга“ тази есен е много по-голям отколкото за миналогодишния сезон на риалити формата. Желание за участие в селекцията за сърцето на неповторимия Тодор Славков са заявили жени на възраст между 18 и 49 години, доста от които разведени с деца, други – неомъжвани на около 28-30, гонещи последния влак, както и голям брой парти млади дами на около 22-23.

Писмата и кастингът показаха, че момичетата харесват Тошко заради веселия му характер и неповторимото му чувство за хумор. Като цяло кандидат-съпругите не се интересуват от произхода му, защото го намират за достатъчно интересен сам по себе си. Според повечето явили се девойки, Тодор не е претенциозен мъж и харесва непринуденото поведение.

Самият герой на щурото шоу казва за себе си, че няма тип и предпочитания относно момичетата, а като цяло се чувства привлечен от по-темпераментните жени с гореща кръв.

Най-много от претендентките за съпруга на „Х Милионер”-а са студентки и фотомодели, стюардеси, както и работещи в сферата на маркетинга и рекламата, издават от екипа на предаването.

Организаторите на риалити формата разкриха още, че се е явила участничка, която се записала заедно със своята дъщеря. Тодор бил супер изненадан и дори нетипично за него – леко смутен от броя на писмата и снимките на толкова красиви дами. След дълго четене и преглеждане бохемът избра първите, с които ще се запознае на доста неочаквано събитие, което ще бъде една от изненадите още в началните епизоди.

В октриващия брой на „Х Милионер търси съпруга”, който бележи старта на формата този петък, 14 септември, от 21:00 часа по TV7, зрителите ще си припомнят най-интересените моменти от първия сезон заедно с героя на „Милионер търси съпруга – Христо Сираков.

В първия риалити епизод на 18 септември (вторник) зрителите ще отидат на гости на Малък Тошко и ще се запознаят със самия „Х Милионер”. По-лично от всякога, Тошко ще разказва откровено за баща си, дядо си и бившите си приятелки, но и ще ни направи свидетели на неповторими забавни ситуации.

Гледайте „Х Милионер търси съпруга” с риалити епизодри всеки вторник и четвъртък, 21:00, и лайфове в петък, 21:00, TV7.