Тома: Не мога да повярвам, че катастрофирах! /снимки/

Тома катастрофира на натоварения булевард на Радио FM+

Рок звездата Тома катастрофира тази сутрин в София, минути преди да влезе за интервю в студиото на Радио FM+.

Екшънът се разигра под прозорците на Радио FM+, което съвсем не беше случайност. Музикалният идол се беше забързал за интервюто си с Алекс и Момчил от сутрешното шоу Kofein!, което заради неприятния инцидент не се случи. Все пак Тома представи новия си сингъл „Сам на света” в предаването на Калина Стефанова. Парчето е с участието на Били Хлапето и е записано в студиото на Влади Ампов-Графа. Текстът е дело на Димо Стоянов, P.I.F.

Чуйте цялото интервю с Тома тук:

Режисьор на видеото „Сам На Света” е Васил Стефанов, който комбинира реални персонажи с анимирани образи сред мрачен приказен декор. Видеото представя и новия имидж на Тома, който наскоро се раздели с така популярната си дълга коса за сметка на къса, нео пънк прическа. Идолът е все така рок и себе си в кецове и небрежни тишърти от специалната рок серия на световната марка “Converse”, която се грижи за гардероба на звездата.

Миналата седмица парчето „Сам На Света” оглави класацията за най-продавана онлайн БГ песен в сайта на GloBul.

„Не мога да повярвам, че се случи, аз съм супер добър шофьор”, коментира лекия пътен инцидент Тома. Произшествието стана по вина на певеца, в опитите му да паркира по натоварения булевард Йерусалим в сутрешния пиков час. Щетите не са сериозни, но рок изпълнителят се замисля дали да не смени колата си.

След участието си по Радио FM+ Тома си тръгна по-спокоен и развеселен към вкъщи, където го очаква актрисата Албена Михова, с която по думите на Тома са много щастливи. Засега рокаджията не предвижда издаването на нов албум, но обещава музикални изненади за Коледа.

��