Томбола за супер телевизор и хиляди левове в The Mall

The Mall и Радио Витоша с голяма коледна томбола

The Mall и Радио Витоша организират голяма томбола преди Коледа, от която могат да се възползват всички клиенти и която обещава награди всеки ден. Голямата награда – 55-инчов телевизор Samsung, както и четири ваучера на стойност 500 лв., ще бъдат изтеглени на 20 декември, точно в навечерието на коледните празници.

Всеки делничен ден в периода до 20 декември водещият на предаването Total Hit Request по радио Витоша ще тегли в The Mall победителя за деня и името му ще се споменава в ефира на предаването. Ежедневните награди са ваучери за пазаруване на стойност 200 лв. от 17 от обектите в търговския център – United Colors of Benetton, Capella Play, Technopolis, Lee Cooper, KFC, Roberto Zago, Oviesse, iCorner, Nordsee, Kenvelo, Sephora, Yamamay, Dunkin’ Donuts, Orange center, Celio, Alfatour и Grand optics. Големите ваучери на стойност 500 лв. са за покупки от Pandora, Capella Play, Timeout и MAC, а щастливците, които ще ги получат, ще могат да изненадат близките и себе си с още коледни подаръци.

Условието за участие в томболата е клиентът в някой от магазините на The Mall да регистрира касовата си бележка от покупката и заедно с талон за участие да я пусне в предназначена специално за целта урна на втория етаж. Очаква се томболата да предизвика сериозен интерес сред посетителите на търговския център.