Тони Димитрова при Иван и Андрей: Лили е неблагодарна примадона

Тони Димитрова е лудо влюбена

Тони Димитрова готви, прави йога и пее. Или в обратния ред. Това научиха зрителите на Нова телевизия вчера вечерта. Певицата, която отрича да е „любимка на народа”, изглежда все пак е нечия любима. Чия – това Иван и Андрей не можаха да извадят за аудиторията си дори с нахалство.

Стана ясно само: той не е безработен, не е моряк, не е богат. Просто обикновен човек, в когото Тони е видяла нещо тъй необикновено, че да признае замечтано пред камерите: „Влюбена съм”.

По повод слуховете, че се събира с бащата на дъщеря си, певицата бе категорична: „Направихме такъв опит през 2001-а, но той беше неуспешен”. Толкова по въпроса.

Затова пък Тони Димитрова бе изключително словоохотлива по наболели теми на музикалния шоубизнес . За краткото си ефирно време тя успя да ни убеди, че Лили (Иванова) е неблагодарна примадона и че тя нямало да бъде звезда без песните си. А тях дължи изцяло на композиторите си.

Ха така! Според изпълнителката на „Ах, морето”, ако Тоска бъде изпълнена от Роси Кирилова, всичко е наред, защото операта е гениална. Това е Пучини, все пак! Или, ако използваме друго, по-човешко сравнение: ако Нова телевизия беше без Иван и Андрей, нямаше да е национален ефир.

Именно ефирът липсва на Тони. Певицата се оплака, че радиата не я обичат. „Няма моя музика, не ме пускат” – тюхка се сладураната с дрезгав глас. А ние се питаме: не е ли време за профилирано национално радио с морска тематика. Така носталгичните песни на бургаската певица ще бъдат слушани – докато България отново стане на три морета.

Инфо: BLife

Виж гостуването на Тони Димитрова, предходвано от Евгени Минчев:

 
По темата: