Тони Стораро „гепи“ хит на Nazmi’ler – какъв „Отворко“!

Nazmi’ler” подариха хита „Отворко” на Тони Стораро

Оркестър Nazmi`ler” направиха голям жест към колегата си Тони Стораро. Те му подариха своя хит „Отворко”, по-известен сред феновете като „Милионерче”.

Още с появата си купонджийското парче се превърна в едно от любимите в заведенията. То е включено в последния албум на оркестъра, продуциран от Diapason Records – „Винаги най-доброто от най-добрите”, който е на музикалния пазар от началото на лятото.

Отворко” продължава да набира все по-голяма популярност сред музикалните маниаци, които го спрягат за хита на 2010.

Най-добрата българо-турска група реши да предостави песента на мегазвездата Тони Стораро, с който имат и съвместно парче – „Луда моя любов”.

„Подарихме „Отворко” на Тони, защото сме в прекрасни приятелски отношения и според нас той ще я поднесе на публиката по свой собствен неподражаем начин. Много наши колеги ни казват, че това е химнът на 2010 г., за което им благодарим искрено.

Направихме тази песен на шега да видим как ще се приеме от аудиторията, като нито за момент не сме си представяли какъв хит ще стане.

Надяваме се версията, която нашият приятел Тони Стораро ще направи да разбие всички класации”, не крият вълнението си членовете на „Nazmi`ler”.

Ork. Nazmiler – Otvorko (Official Video) 2010

 
По темата: