Тони Стораро и малкият му син – интервю по Нова и онлайн

Вицепремиерът Екатерина Захариева и продуцентът Евтим Милошев в „Събуди се“

Гичка от Hell’s Kitchen България и специални включвания от кралската сватба в Уиндзор

Водещите на съботно-неделния сутрешен блок на NOVA Мира Иванова и Лора Крумова ще представят актуални теми, любопитни истории и интересни гости.

След историческата среща на върха в София в предаването в събота при Мира Иванова ще гостува вицепремиерът и външен министър Екатерина Захариева. Колко близко са вече Западните Балкани до Европа – очаквайте разговора на живо в студиото.

Жената до Боян Петров – Радослава Ненова говори пред Мира Иванова за върховете в живота и силата на човешкия дух

Ива Софиянска – Божкова ще разговаря с фамилия Стораро – изпълнителя Тони Стораро и малкия му син.

Специално за зрителите на „Събуди се“ – пратеникът на NOVA в Уиндзор Василена Гръбчева с най-актуалното от приготовления на кралската сватба на принц Хари и Меган Маркъл. Всичко за любовта между принца и холивудската звезда ще видите в „Събуди се“ и в специалното студио „На кафе“ по NOVA от 12.30 ч.

В неделя в предаването очаквайте разговор на водещата Лора Крумова за агресията по пътищата, в който жертви и потърпевши разказват историите си. За чувството за безнаказаност, за реакцията на институциите и липсата на справедливост.

Колоритната звезда от Hell’s Kitchen България – Гичка, ще бъде гост в „Събуди се“ заедно с дъщеря си Памела, която ще представи за първи път.

Пред Мариян Станков – Мон Дьо застава телевизионният продуцент Евтим Милошев. Повече за живота на продуцента и отговор на въпроса на всички фенове – ще има ли нов сезон най-успешния български медицински сериал „Откраднат живот“ – очаквайте интервюто в неделя в „Събуди се“.

В Късите си разкази Мария Йотова представя една история за България в сърцето. Какво чувстват и мислят за страната си българчета, родени извън България? Какво им разказват техните родители и за какво мечтаят?

Краси Боев ще ни върне назад във времето, за да ни представи първата носителка на легендарната награда „Златен Орфей“.

„Събуди се“ с Мира Иванова и Лора Крумова представя най-интересните гости и най-актуалните теми от седмицата – събота и неделя от 8.00 ч. по NOVA.

Гледай видео запис от предаването онлайн или тук (събота), тук (неделя)