Тони Стораро избра заведение за ежеседмични петъчни купони!

Тони Стораро нов албум, нова промоция!!!

Човекът-глас ще пее всеки петък в ROYAL FOLK CLUB следващите 4 месеца

На 5 март от 19.30ч. Тони Стораро ще направи промоция на албума „60 HITS COLLECTION. MP3”. Домакин на събитието ще бъде ROYAL FOLK CLUB в Студентски град.

С оркестър от шест инструменталисти Човекът-глас ще изпълни някои от най-големите си хитове, които са включени в „60 HITS COLLECTION. MP3”.

На живо ще прозвучат „Отличен (6)”, „Уникат”, „2, 3, 4”, „Седем пъти” и много други хитове. Тони Стораро и Теодора ще представят дуетното си парче „Пак те искам”, като обещават, че този път никой няма да влиза в затвора.

Изборът на ROYAL FOLK CLUB като домакин на промоцията не е случаен.  Тони Стораро завладя публиката в Студентски град с последния си хит „Отличен (6)”, а ROYAL FOLK CLUB първи отправиха покана към Човека-глас да пее в клуба всеки петък през следващите четири месеца.

„Тони пътува много из цялата страна. С партньорите ни от ROYAL FOLK CLUB решихме, че ще бъде хубаво за всички фенове на Стораро да знаят, че има един ден в седмицата, в който със сигурност могат да отидат на негово участие в столицата. Избрахме този ден да бъде петък” – разкри продуцентът на DIAPASON RECORDS – Ненчо Касъмов.

Виж хита на Тони Стораро и Теодора – „Пак те искам“: