Тони Стораро открива сезона в The Cotton Club – ела за шестица!

Кралят на фолка Тони Стораро открива новия парти сезон в The Cotton Club

На 1 септември човекът-глас ще постави началото на всенародни веселби и забавления, и ще раздава шестици на най-големите купонджии

Наближава 1 септември, когато в хитовия столичен The Cotton Club ще се късат копчета и ризи и ще летят дантелени сутиени към сцената. Перлата на нощния живот в Студентски град открива новия парти сезон с грандиозен купон, начело на който ще застане кралят на поп-фолка и мечта на хиляди фенки – Тони Стораро.

Изпълнителят на smash hit-аОтличен 6”, посветен специално на всички студенти, ще сбъдне молитвите на своите фенове преди лягане и ще пее за тях повече от два часа от сцената на елегантния клуб. Най-големите купонджии пък ще получат отлични оценки в бележниците за атрактивност, издръжливост и сценично майсторство лично от Големия Тони.

В последните години числата носят огромен успех на Тони Стораро. „2, 3, 4“, „7 пъти“, „200 жени“ и „Отличен 6“ са едни от големите хитове на певеца. Освен тях сред парчетата, с които звездата на Диапазон Рекърдс ще взриви вечерта на откриването на сезона в The Cotton Club, ще бъдат мегахитовете „За една жена“, „Грешница“, „Ти от Рая ли дойде“ „Уникат“, „Не заслужавам“, „Бъди щастлива“, „Нема пари“, „Смело завърти“, „Това сме ние“, “Двете сладурани”, “Какво направи с мен”, както и популярните дуети с Теодора „Престъпление“ и ДесиСлава „Замълчи“.

На 1 септември Големият Тони ще постави началото на  всенародни веселби и забавления в хитовия клуб в Студентски град, които ще продължат през целия месец с гостуването на най-актуалните и бляскави звезди от поп-фолк сцената.

Тони Стораро е подготвил и специална изненада за феновете и VIP-гостите на вечерта, като ги зарадва с купонджийското парче “Отворко”, което наскоро бе подарено на мегазвездата от най-добрата българо-турска група „Nazmi`ler”. “Отворко” се превърна в една от любимите песни на всички заведения и продължава да набира все по-голяма популярност сред музикалните маниаци. В края на годината се очаква да излезе и новият уникален двоен албум на човека-глас, с който Тони Стораро ще затвърди позициите си като новия крал на поп-фолка.

Начало на грандиозното откриване на парти сезона в The Cotton Club с Тони Стораро – 1 септември, 23:30ч.!

Програма на The Cotton Club за месец септември:

1 септември – Тони Стораро

8 септември – Емануела

15 септември – Десислава

22 септември – Камелия

29 септември – Галена

 
По темата: