Тони Стораро преживя „любовен ад“ в „Ориент 33“!

Момичето „заклещи” Тони Стораро в „Ориент 33”

Звездата на „Диапазон рекърдс” не може да се оплаче от липса на женско внимание. Тони Стораро помни безброй случаи, когато негови фенки са му се обяснявали в любов, замеряли са го с бельо по време на участия, изпращали са му стихове, преследвали са го до вратите на дома му.

Наскоро обаче „Човекът-глас” останал изумен от напоритостта на своя обожателка. Случката се разиграла в един от най-популярните поп-фолк клубове в столицата –  „Ориент 33” , където той имал участие.

След като приключил с изявата си, Тони се оттеглил в гримьорната. На вратата се почукало и той отворил, решавайки, че е управителят на заведението.

В този момент при него нахлула симпатична девойка, която без всякакви обяснения, се хвърлила на врата му и започнала да го прегръща и целува. Момичето крещяло „Искам те, обичам те!”

Талантливият изпълнител се стъписал, но запазил самообладание, помислил си, че девойката е пияна. След като успял да се освободи някак си от прегръдката й, той извикал охраната на клуб „Ориент 33”, за да му помогнат и да я изведат.

„Беше си направо опит за изнасилване!” – пошегувал се Тони пред гардовете. Когато обаче те се опитали да изведат русокосата дама от гримьорната, тя започнала да крещи  – „Аз съм Ралица, аз съм Ралица, нима не се досети! ”.

Тогава на Тони му станало ясно, че това е неговата почитателка, която  от близо година го засипва с любовни обяснения, sms –и, цветя и подаръци. Изпълнителят на хита „Уникат” обаче отказвал да приеме подаръците, защото бил суеверен и смятал, че може да им е направена магия.

В последствие станало ясно, че въпросната Ралица имала сериозна професия, била стюардеса.  На това разкритие Тони Стораро реагирал с широка усмивка: „О, никак не ми върви с въздушното пространство. Първо, имам страх от летене и никога не съм се качвал на самолет, а сега и такъв сблъсък със стюардеса!”

Звездата на „Диапазон  рекърдс” няма да подава оплакване срещу момичето, защото смята, че на всеки може да се случи да се влюби в неподходящия човек.

 
По темата: