Тони Стораро взриви Night Flight, яхнал мотор! (снимки)

Тони Стораро писа отличен на Златка Димитрова

Елеонора Манчева и „Мисис България“ 2009 се оказаха фенове на изпълнителя

„Мис Playmate“ Златка Димитрова се забавлява  щуро, но не в компанията на любимия си Благой Георгиев, а на друг свой фаворит – Тони Стораро.

Красивата брюнетка  пя и танцува с Тони в клуб Night  Flight като естествено прикова всички мъжки погледи. Това пък вдъхнови  Стораро да й пише отлична оценка и да изпълни специално за нея  хита си „Отличен 6“. Звездата се появи на сцената яхнал мощен мотор, чийто оглушителен рев даде старт на купона.

В красивата  женска компания  в клуба бяха и други две известни дами, които също се оказаха почитателки на Тони Стораро – Елеонора Манчева и „Мисис България“ 2009 Лазарина Саздова. Толкова красиви жени рядко могат да бъдат видяни на едно място, без това да се окаже взривоопасна комбинация, но само след броени дни в  Night Flight предстои друга неочаквана такава .

„Идеята беше страхотна, много ми хареса как се получи. Никой не го очакваше” – сподели Тони Стораро – „Не знам как ще изляза на сцената следващия път. Може би на бял кон” – шегува се изпълнителят на DIAPASON RECORDS.

На 20 януари момчетата от Ъпсурт ще се забавляват със своите почитатели в най-актуалния нощен клуб. На 27 януари пък Слави Трифонов и Ку-ку бенд ще се завърнат триумфално на сцената с уникално лайв шоу.

Златка Димитрова:

Елеонора Манчева и Лазарина Саздова: