Топ 50 рок хита на 2013 г. от Радио Z-Rock

Верни фенове на Z-Rock слушат на живо легендарните Scorpions

Ударната рок вълна продължава с класация на 50-те най-ярки парчета за 2013 година, която ще се излъчи в навечерието на Нова година в ефира на Z-Rock

Верни фенове на Z-Rock ще слушат на живо легендарните Scorpions в София с билети от любимото радио. За да имат възможността да изживеят грандиозното шоу на рок титаните, слушателите трябва да споделят кои 10 парчета искат да чуят на концерта и да изпратят мейл на scorpions@zrockbg.com.

В деня на концерта, 16 декември, след емисията новини в 12:00 часа, рок радиото на България ще излъчи 10-те най-искани песни на Scorpions oт мейлите на истинските фенове на бандата.

Всеки делничен ден до деня на концерта един слушател печели билет за Scorpions.

Легендарната немска рок група пристига в България за втори път, след като през 2010 година направиха невероятно шоу на концерта по повод четвъртия рожден ден на рок радиото на България – Z-Rock. Емоцията и успеха на последния албум Sting in the Tail промени решението на групата от преди три години – да сложи “край на турнетата”.

Изненадите за слушателите на Z-Rock не свършват дотук. В навечерието на новогодишната нощ рок радиото на България ще зарадва всички истински фенове с излъчване на класацията BMW Top 50, в която своето място ще намерят 50-те най-ярки рок хита за 2013 година. Преди финалното класиране, рок парчетата ще влезнат в люта битка. Слушателите могат да подкрепят любимата си рок песен за 2013 г. с мейл на bmwtop50@zrockbg.com. BMW Top 50 ще се излъчи на 31 декември от 18:00 часа в ефира на Z-Rock, с повторение на 1 януари 2014г. Трима слушатели, подкрепили парче в оспорваната рок класация, ще получат страхотни награди от BMW.