Топ Гиър – нови сезони от Диема

Ексклузивни автомобили, вдигащи адреналина скорости и спиращи дъха локации в „Топ Гиър” по DIEMA от 8 април

Три премиерни сезона на шоуто за България ще се излъчват с по два епизода всяка събота и неделя от 15.30 ч.

Хитовото автомобилно шоу „Топ Гиър”, любимо на зрителите от цял свят, ще нажежи ефира на DIEMA с последните три премиерни за България сезона от 8 април. Най-големите фенове на бързите скорости могат да се насладят на два епизода дневно всеки уикенд от 15.30 ч. Водещите Джеръми Кларксън, Ричърд Хамънд, Джеймс Мей, както и мистериозният персонаж „The Stig” стартират 22-ри сезон с различни автомобилни приключения, започващи със състезание с кола, велосипед и градски транспорт в Санкт Петербург. Те ще се заловят с амбициозни проекти, ще празнуват с френски производител на коли и ще отдадат по-скоро опасна почит на друг емблематичен автомобил с грандиозна, но рискована демонстрация. Ед Шийрън, Марго Роби и Уил Смит са само част от топ знаменитостите, които ще участват в рубриката „Звезда в кола с разумна цена”, където тестват различни достъпни коли, налични на пазара.

Следващите два сезона отново ще карат кръвта да кипи, но с нови водещи – актьора, по-известен като Джоуи от сериала „Приятели”, Мат Лебланк и Крис Евънс. Двамата поемат щафетата и започват своето приключение в света на автомобилите.

И ако високите скорости, модерните автомобили и световноизвестните звезди не са достатъчно зрелищни за зрителите, екипът на предаването се е погрижил и локациите, на които снима шоуто, да бъдат повече от сензационни и екзотични. Водещите ще пропътуват хиляди километри и ще посетят дестинации във всички краища на света като Русия, Канада, Австралия, Испания, Мароко и други.

Гледайте подпалващи гумите автомобилни тестове, среща с най-дългия камион в света, както и на най-бързите коли с ултра лека конструкция с „Топ Гиър” от 8 април – всяка събота и неделя по два епизода от 15.30 ч. в ефира на DIEMA.

 
По темата: ,