Топ моделка опита да се самоубие, самозапалвайки се?

В Ekrana.info се получи съобщение от анонимните MODELS MANAGEMENT TEAM, подписано единствено с телефон и без конкретно име на изпращач. До този момент в сайта не се е получавало инфо от този адрес, така че можете да подложите инфорацията на съмнение. Цитираме ви полученото съобщение, без да заставаме зад него и да твърдим, че е достоверно.

models.managment@gmail.com написа:

„Красавица, бивша асистентка на Стивън Сегал, опита да се самоубие след депресия

Мис Туризъм 2006 Анна-Мария Иванова

опита да се самозапали с бензин

Носителката на титлите Мис Туризъм 2006 и Мис Модел на България 2007 Анна-Мария Иванова се размина на косъм от самоубийство, след като опита да се запали с бензин близо да дома си в кв. Драгалевци, разказаха нейни съседи.

След като купила туба бензин от близка бензиностанция, тя се качила в автомобила си – черно ауди, и опитала да се скрие в кварталните улички, за да залее колата с горивото и да я запали. Бдителни съседи обаче видели подготовката и хукнали да я спасяват от самоубийствения план.

„В депресия съм от няколко дни! Не знам какво да правя”, казала пред комшиите си хубавицата, чието име е свързвано през годините с най-актуалните имена в бизнеса.

При първото посещение на холивудския актьор Стивън Сегал в България преди около 5 г. Анна-Мария бе единствената, която бе одобрена от щатския му екип за негова лична асистенка в страната ни. „Тогава за първи път видях човек, който носи два часовника – на всяка ръка по един”, спомня си тя.

Снимка: Анна-Мария Иванова минути след като спечели титлата Мис Модел на България 2007.