Топ моделка се чуди: кино, Китай или образование?

Български топмодел стана звезда в Азия

Организаторите на едни от най-големите конкурси за красота и лично селекционерът на топмодели – г-н Лий, поканиха за трети пореден път българския топмодел Ивелина Стефанова за рекламни снимки в Китай.

Само преди година нашето момиче за първи път се яви на конкурс там, заедно с представителки на още 65 държави и си спомня как тогава никой не разпознавал българките.

Сега образът на Ивелина не слиза от билбордовете в страната и в нейно лице различават един от най-перспективните модели на Азия.

Госпожица Стефанова направила силно впечатление най-напред на модните фотографи с невероятно дългите си крака и перфектни манекенски форми, а селекционерът бил впечатлен и от професионалното поведение на 19-годишното момиче както пред камерата, така и извън снимачната площадка.

За последната година Ивелина Стефанова пътува три пъти в Китай и вече има няколко сериозни предложения за дълготрайни ангажименти на азиатския континент.

Въпреки обащаващата звездна кариера обаче, българката не е сигурна, че е готова за толкова голяма промяна.

„Това е невероятен шанс да сбъдна една своя мечта и аз го оценявам, но в същото време означава да загърбя други амбиции”, сподели топмоделът при прибирането си в родината и уточни, че все още иска да продължи висшето си образование, а и първите й дебюти в киното със сериала „Стъклен дом” я накарали да се замисли за нови хоризонти за професионално развитие.