Топ Прическа в „Станция Нова“ е избрана – абитуриентки, вижте!

Ромина Андонова журира на коафьорски конкурс (прическата подебител е на снимката горе)

На бляскаво парти в елитното столично заведение ID Club беше отпразнуван финалът на предаването “Топ Прически”. Амбициозният проект беше осъществен в рамките на “Станция Нова” – съботният следобеден блок на Нова телевизия.

Общо 25 млади таланта представиха своите умения и виждания за съвременната мода в прическата и облеклото пред многобройната аудитория на “Станция Нова”.

Журито в състав Кръстю Капанов и Григори Кюлев-Гого имаха нелеката задача да излъчат победителя, който печели участие на Международния фестивал на Световната фризьорска конфедерация, който ще се проведе във Франкфурт от 1 до 4 октомври тази година. Всяка седмица в журито участваше и по една известна личност от областта на шоубизнеса, като на финала тези дни победителката Петя Тоткова беше избрана с помощта на “Мис България 2010” Ромина Андонова.

На партито в ID Club присъстваха представители на най-големите фирми-вносителки на професионални фризьорски продукти и оборудване, елитът на фризьорската професия в страната-членовете на “Интеркоафюр-България”, както и младите надежди на професията от организацията “Гийом-България”.

Специално за гостите на събитието съвместен спектакъл представиха членовете на Артистичния екип на международната фризьорска организация “Интеркоафюр-Мондиал” Иван Ганев и Орлин Валяков и балет “Арабеск” с ръководител Боряна Сечанова. Свое шоу реализираха и младите коафьори от “Гийом България”.

 
По темата: