Тошко става Филип днес, съквартирантите се срещат, влиза нов


23-ти съквартирант влиза в самата къща на Big Brother 4. Съединяват двата двора, мъже и жени, най-после заедно. Тошко плаши съквартирантите с чук.

Днес, петък вечер, в живото предаване на Big Brother 4, отново ще се случат много неочаквани неща.

Отново днес, Big Brother 4 ще посрещне своя нов, 23-ти съквартирант. Той обаче няма да влезе в нито един от двата лагера, а направо в къщата. Така най-сетне зрителите ще могат да видят луксозния дом, в който съквартирантите ще прекарат своите дни в шоуто, а Big Brother ще опровергае всички слухове, че този сезон няма къща.

Новият 23-ти съквартирант е мъж с тъмно минало, който не веднъж се е забърквал във всякакви неприятности. Новият съквартирант влиза с мисия в къщата. Неговата задача ще бъде да снима с малка камера всеки ден какво се случва с него – сам в огромната къща на Big Brother 4 и да предава всяка вечер материала на Big Brother през изповедалнята.

Тази вечер съквартирантите ще получат писмо с инструкции от Big Brother. Ако успеят да изпълнят задачата си, двата лагера най-сетне ще повдигнат част от завесата на Big Brother и ще се срещнат помежду си. Как ще се случи това ще стане ясно в Big Brother live, днес от 20:00 Ч.

Тази вечер приключва мисията на Тошко. Мъжът, който вече близо седмица имитира бавноразвиващ се, довечера влиза за последно в роля.

Цяла нощ Тошко стресира съквартирантите си с дървен чук за пържоли, който държеше в ръка и само от време на време показваше на всеки по-любезен с него.

Тошко дотолкова стресна останалите с виковете си и заплахите, че Владо реши за по-сигурно да скрие всички ножове, а някои от съквартирантите не мигнаха почти цяла нощ.

Тази вечер Big Brother ще реши дали Тошко се е справил успешно с тайната си мисия. Ако повече от половината съквартиранти в мъжкия двор не са разкрили измамата, Филип-Тошко ще получи така желаната от него награда – инвитро оплождане на неговата съпруга.