Тото Кутуньо, Ал Бано и Умберто Тоци в „Гласът на България“

Тото Кутуньо, Ал Бано и Умберто Тоци за първи път заедно на българска сцена в

„Гласът на България“ –понеделник, 15 април, от 20:00 по bTV

Легендарните италиански изпълнители Тото Кутуньо, Ал Бано и Умберто Тоци ще бъдат специални гости на втория голям концерт в „Гласът на България” от 20:00 часа по bTV.

За първи път заедно на българска сцена те са подготвили специална изненада за зрителите на шоуто, която ще изпълнят заедно с невероятните музиканти от „Ку-ку бенд”. Само ден преди концерта си в зала 1 на НДК на 16-ти април, звездите на италианската поп музика ще се запознаят и ще подкрепят участниците в музикалното състезание, които вече два месеца се борят за титлата „Гласът на България”.

Таланта си в шоуто на живо ще трябва да докажат останалите 16 изпълнители, по 4ма от отборите на Вики Терзийска, Данчо Караджов, Преслава и Миро. Зрителите пред екраните и в залата ще видят истинска битка на силни индивидуалности и различни музикални стилове. Кандидатите трябва да се представят така, че да спечелят не само публиката, но и треньорите си, защото във вторник, от 21:00 часа ще стане ясно кои от тях са подкрепени най-много от феновете и кой ще бъде спасен от треньора си.

Какъв урок ще дадат Тото Кутуньо, Ал Бано и Умберто Тоци на младите изпълнители за това да бъдат успешни и обичани от публиката дълги години и дали появата им на сцената на „Гласът на България” ще мотивира още повече състезателите във втория голям концерт на живо? – зрителите ще видят на 15 април, от 20:00 часа по bTV.

Гледай видео запис от предаването онлайн или тук.

 
По темата: