Това е Годината на Китаеца – става баща и успешен продуцент!

Ники и Виолета чакат момченце, Китаеца пере успешно детски дрешки

В „Станция Нова” гостуваха Ники Китаеца и бременната му съпруга – певицата Виолета.

Те разказаха на „отчаяните съпруги” Вихра и Дани, че очакват момченце. Името вече е ясно, но от суеверие младото семейство не желае да го казва още.

Виолета ще ражда на 7 февруари в Плевен – при доктора, който е изродил самата нея и брат й. За да проверят младия татко, от екипа на предаването му бяха спретнали изненада – леген, сапун и детски дрешки.

Ники показа, че е готов да е баща и сподели, че иска синът му да стане футболист. Да бъде футболист е неосъществената мечта на Китаеца.

Ники и Виолета се ожениха миналата година. Не направиха голяма сватба, но тя тепърва предстои. Зависи от работата на Китаеца, който се захвана с нелеката задача да продуцира млади таланти.

Компанията му “Real Enterprises” бе създадена преди година, но едва сега успя да изкара на пазара 3 песни на 3 нови изпълнителки – Милла, Иванина и Елина. Парчетата се приемат много добре и са в класациите за най-сваляни песни.

„Радвам се, че песните се харесват. Ще покажем още много качествени изпълнители и песни и се надявам те да бъдат оценени подобаващо” – каза продуцентът.

На 18 февруари в клуб Версай компания “Real Enterprises” ще представи новите си изпълнители и ще се опита да покаже, че поп-фолкът може да е стойностна музика, а поп-фолк певиците – нормални момичета с хубав глас.

Чуй трите нови хита, продуцирани от Китаеца

Чуй Милла – Без причина:

Чуй Иванина – Мълния:

Чуй Елина – Фалшиви роли: