Това е новият клип на Калин Вельов – изгледай „7 пъти“! (ВИДЕО)


Калин Вельов представя видеоклип към „7 пъти”

Калин Вельов засне свеж, закачлив  клип към сингъла си „7 пъти”. Видеото е режисирано и заснето от Андрей Хадживасилев /Revive Vision/.  Оригиналната идея -картината на видеото да бъде пренесена в каубойски филм от 70-те е продиктувана от стила на песента – кънтри-блус.  За пресъздаване на атмосферата от този период и географски ширини, режисьорът избира да снима в прашно авто-монтьорско хале, както и на сцената на Sofia Live Club, където са пресъздадени сцените с ретро мотор, докаран на собствен ход до клуба.

Участие във видеото имат наградените красавици от конкурса на Dir.bg „Най-красива абитуриентка” 2010 Стела Пецева, Пламена Папазова и Стефка Ставрева. Главната роля е поверена на победителката Румяна Йорданова.

Историята на връзката й с героя на Калин Вельов е пресъздадена със закачливо намигване, а Руми се превъплъщава  в ролята на обичаната ревнивка, която умее понякога да докара любимия си до лудост.

За ефектния грим на красивите абитуриентки на 2010, които изкушават героя на Калин Вельов с майсторска игра на билярд, се погрижи известната гримьорка и стилистка Фани Албайрак.

Горещо присъствие в клипа на Калин Вельов имат и балет Веда Джуниър, чиито атрактивни костюми допринасят и за стиловата насоченост на визията в „7 пъти“. Соло хармониката и в аудио записа, и като артистично изпълнение в клипа е заслуга на Мишо Шишков.

Снимка: Андрей Хадживасилев