Това е скандалната фотосесия от гробищата – виж Forever Young…

Дизайнер представи скандална фотосесия

В нея участваха Златка Димитрова и айдъла Стоян Петров

Провокативната си фотосесия наречена FOREVER YOUNG… за новата си колекция представи миналата вечер младия дизайнер Николай Сяров и студиото му Alter Design. Моделите са създадени и със специалното участие на модела Даниела Арнаут.

В столичния микс клуб ID Club за първи път бяха показани кадрите на фотографа Николай Иванов, които бяха причина за конфликт с църковен служител. Той направи опит да закрие снимачния процес, заради това че се провеждаше на… Централните софийски гробища.

За главни модели в проекта бяха избрани една от най-обсъжданите жени в шоубизнеса ни – „Мис Плеймейт 2009“ Златка Димитрова и най-изявения талант от „Мюзик Айдъл 2“ – Стоян Петров.

В ролята на модел влезна и домакинът на събитието Николай Сяров. Основните действащи лица от мистичната сесия бяха сред присъстващите на промоцията на FOREVER YOUNG…

С актуалния си поп хит „Да продължим“ поздрави гостите Стоян Петров. Към изпълнението му се включи и плеймейтката Златка, която танцуваше емоционално и секси. На сцената пя и Стефан Илчев, известен още като имитатора на Лили Иванова.

Моделите от FOREVER YOUNG… ще бъдат показани и в SV Fashion Studio, където могат да бъдат закупени на специални цени.