Това не си ти на Мира и Джошкун – MP3 текст видео

Мира със среднощна премиера

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=TNQU34qfN9w

Потърси MP3

Мира и Джошкун се впуснаха в нов съвместен проект, озаглавен „Това не си ти”. Песента е с баладичен ритъм, въпреки купонджийското амплоа на двамата изпълнители. Премиерата на парчето за малко не беше провалена, след като официалната страница на звездата на Диапазон Рекърдс отново претърпя хакерска атака и видеоклипът изтече в интернет пространството.

„Бях шокирана като разбрах, че клипът ни с Джошкун е в интернет преди официалната премиера по Фен ТВ. Оказа се, че някой отново е разбил страницата ми във Фейсбук и е откраднал линка с все още непубликуваното видео. Добре, че работя с истински професионалисти, които веднага реагираха и песента беше официално представена в канала на Фен ТВ в You Tube, въпреки че беше 1 часът през нощта.“ – коментира Мира. И допълва, че не се притеснява от такива провокации.

Идеята за съвместния им проект идва от самия Джошкун, който е автор на музиката и на текста. В разгара на летния сезон двамата изпълнители се радват на множество ангажименти, затова се налага дуетът да се задейства бързо. Те успяват да си откраднат малко време и парчето става факт за по-малко от 10 дни от записа и мастерирането на песента до заснемането на видеото. След приключване на цялостния процес двете звезди от екрана на Фен ТВ веднага отпътуват за различни точки на страната, за да забавляват своите почитатели.

Клипът към „Това не си ти” ни впуска в историята на сегашната романтична връзка, която не може да замести старата, истинска любов. Героите изпитват силна привързаност един към друг, но тя е невъзможна. На снимките дебют прави сладкият мини йоркширски териер на Мира Рошко, който се оказал голям пакостник. Той издебнал подходящ момент и успял да се отскубне от каишката си. За щастие Рошко изпълнява всички команди на своята стопанка и бързо се прибрал при нея и продължил перфектно да ѝ партнира във видеото.

За визиите си гласовитата изпълнителка отново се доверява на бутик Авин, а косата и гримът са дело на Мария Господинова.

Текст:

Тя наздраве ми казва с усмивка
И ме гледа със своите очи
Но сърцето до болка ме стиска
И разбирам – това не си ти
И смехът му на твоя прилича
И парфюмът е твоя дори
Но сърцето крещи и отрича
И разбирам – това не си ти

/x2/
Имах те, искам те пак
Да те върна, зная как
Обичай, целувай ме
Без теб не мога нито ден

Как ще свикна да бъда без тебе
Всяко нещо докосван си ти
Всяка вечер в съня ми си с мене
Като болег от рана боли
Как ще мога без теб да живея
Как ще мога да дишам, кажи
Теб обичам те, теб искам, не нея
Като камък сърцето тежи

/x2/
Имах те, искам те пак
Да те върна, зная как
Обичай, целувай ме
Без теб не мога нито ден

/x2/
Имах те, искам те пак
Да те върна, зная как
Обичай, целувай ме
Без теб не мога нито ден