„Той е тук“ на талантливата Mirela Maude – видео премиера

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=Q5wHC_KrrpE

„Той е тук“ предупреждава Мирела Буюклиева в новата си песен и наказва главния герой във видеото с вуду магии. Музиката Mirela Maude си имзисли сама, а аранжиментът е на Петко „Fang“ Иванов.

Парчето е свежо, забавно и ритмично, а към бургазлийката се присъединява и рапърът Фенг, който през 2011 направи хит ремикс на „Спуснати завеси” на Лора Караджова.

Видеото, което е снимано изцяло в ретро стил, е поверено на Bashmotion и имайки предвид всичко споменато дотук, със сигурност всички съставки за добро настроение са налице.

Името на Мирела Буюклиева за първи път се чу през сепрември 2012 година, когато атакува класациите с „До следващото лято“ – съвместен хит с Вениамин Димитров (можете да видите тук).

През изминалото лято последва „Firefly“.

„Той е тук“ на Mirela Maude вече се излъчва в ефира на обновената BOX TV.

Истинската фамилия на Мирела е Буюклиева, но заради съвпадението във фамилията с Петя Буюклиева прибягва до псевдоним. Идеята й идва от американския роман „Харолд и Мод“, където главната героиня Мод е 79-годишна жена с много странна философия за живота.

Още от малка Мирела пее във вокални групи, а няколко години по-късно започва работа с Кина Христова във вокален състав „Сезони“. Лауреат е на множество национални и международни конкурси за изпълнител и песен и е печелила близо петнадесет призови места. На шестнадесетгодишна възраст започва да пише авторска музика като първата й песен „За теб“ печели първа награда на фондация „Шанс за децата на България“, а следващата – „До следващото лято“ събира голям зрителски интерес и се задържа няколко седмици на челните места в класациите.

 
По темата: