Той постоянно виси в нета и гледа други жени – „Море от любов“


И още: той организира конкурси, а тя е моделка – ще бъдат ли?

В първата история в „Море от любов” тази седмица ще се запознаем с мъж, запленен от любовта на 11 години по-възрастна от него жена и изправен пред реалната възможност да изгуби щастието.

Той се казва Радослав, на 34 г. е и е от София. Избраницата на неговото сърце е 45-годишната Невена (на снимката).

Връзката им започва преди 9 месеца в интернет. Месец след запознанството им двамата заживяват заедно. Напоследък, обаче, Радослав често се поддава на разяждащото го чувство на ревност, но и не спира да общува с други жени в интернет. Това неминуемо води до зачестяване на сблъсъците между двамата. И в крайна сметка, Невена моли Радослав да се изнесе от дома й.

Настъпил ли е финалът на тяхната любовна история или това е просто труден момент, който двамата ще преодолеят в името на чувствата, предстои да разберем.

Във втората история ще ви срещнем със Светомир и Гертруд. Той е на 30 г., а тя на 20. Той се занимава с организиране на конкурси за красота, а тя работи като модел. Двамата са заедно вече близо 4 години.

Въпреки 10-годишната разлика във възрастта им, те изграждат хармонични и топли взаимоотношения. Последните няколко месеца, обаче, красивата приказка постепенно започва да се разпада.

Все още влюбен в любимата си и почувствал се безпомощен пред нейното мълчание, Светльо потърси нашата помощ.

Не пропускайте „Море от любов“ в събота, 28 май, от 18 ч. по bTV.

Видео запис от предаването:
Море от любов 28.05.11 (част 1/2)

Море от любов 28.05.11 (част 2/2)

 
По темата: