Тръгна Mastery Radio – едно наистина различно интернет радио


Добре дошли в Mastery Radio

Mastery Radio предлага музика за сетивата по всяко време на денонощието. В програмата са включени зони за медитация, ченълинги и тематични поредици.

До вас достига мощен поток от музика, творческа енергия и светлина. Слушайте Mastery Radio докато творите, релаксирате, рисувате или медитирате.

Отпуснете се и си позволете вашето собствено случване.

Програма към настоящия момент:
21:00 МЕДИТАЦИЯ
22:00 МУЗИКА
23:00 ПРИКАЗКИ ОТ БЪДЕЩЕТО – ОЧАКВАЙТЕ СКОРО!
00:00 МУЗИКА
02:00 ЧЕНЪЛИНГ
03:00 МУЗИКА ЗА ПЪТУВАНЕ

Подробно за включените предавания:
Медитация – с тази дума най-общо сме свикнали да изразяваме процеса на разширяване на съзнанието. Този процес в миналото се е разделял на три фази.

1. Концентрация –фиксиране на мисълта в една точка, обект или идея.
2. Медитация – поток от обединена мисъл, който е насочен в определено направление.
3. Когато станеш стабилен в първите две състояния, преминаваш в Океана на изначалното състояние на съзнание, където са заложени абстрактните идеи на процеса еволюция. Тази стъпка е наречена самадхи.

Човечеството в този момент се готви за квантов скок на съзнанието и този момент вече е реалност. Следващата четвърта стъпка може да се определи като призив или възвание. Човек е научил концентрацията, обучил се е да обединява енергията и да я насочва в определена посока. Допуснат е до Океана, от който да черпи идеи. Тогава той отправя призив, че е готов да превърне в реалност най-възвишените си мечти. Неговия призив е чут в цялото Творение. Това е последната стъпка, която ще го направи Космически Майстор.

Приказки от бъдещето – това са разкази, в които много умело става преплитане на времевите линии. Историите, които ще чуете, често се разказват в минало време, а сюжетът се развива в далечното бъдеще. Чрез тях вие ще достигнете до великата истина, че времето като минало, сегашно и бъдеще присъстват във Вечното Сега.

Всички Космически Майстори са познавали тази обединена модалност на времето и умело са я използвали за изграждането на нови и нови реалности. Открийте зад думите онези символи, които ще ви издигнат напред и нагоре в опознаване на Творението.

Календар – в календара на Mastery Radio са включени предстоящи събития, информация за тематични дни и седмици, както и други специализирани предавания. Така например от 21 до 27 юли предстои СЕДМИЦА НА ДЕЛФИНИТЕ.

Адрес за слушане: http://masteryradio.eu/listen.php

Уеб сайт: www.masteryradio.eu

Цялата информация е по материали, предоставени в сайта на радиото

 
По темата: