Транссексуалният Mis Gay избира новата Мис Силикон 2011

Транссексуален избира Мис Силикон 2011

На 9 юли за трети пореден път ще се проведе конкурсът за красота МИС СИЛИКОН 2011. И тази година кандидатките ще бъдат оценявани на пищно шоу в Слънчев бряг, а домакин ще бъде култовото заведение Bedroom Beach.

Лицензиантката на конкурса Мариана Маринова съобщи, че за титлата ще се борят около 12 кандидатки.

Тази година ще се даде още една награда, за момиче с най-много пластични операции, като тук ще се следи цялостната визия на претендентката и доколко тя е естетична и хармонична. Победителката в категорията ще получи правото да се яви на първия по рода си световен конкурс MISS PLASTIC, който ще се проведе в Унгария.

Изненадата на МИС СИЛИКОН 2011 ще бъде трансексуалният хореограф Барбара Блу от Венецуела (на снимката). Той ще пристигне специално за събитието и ще обучава кандидатките една седмица на сценично поведение. Барбара Блу е известен в цяла Латинска Америка като един от най-добрите хореографи. Освен това той е носител на титлата Мis Gay, конкурс, който всяка година се провежда в Каракас. През 2010 година ексцентричната особа постави хореографията на пристижната надпревара Мис Венецуела.

Тази година носителката на титлата МИС СИЛИКОН ще грабне награда от 5 хиляди лева и лека кола. За първи път момичетата ще се снимат за лимитиран календар, който ще се раздава само на избрани хора. Носителката на титлата МИС СИЛИКОН няма да има подгласнички.

ОЩЕ ЗА КОНКУРСА:

Първото издание на конкурса МИС СИЛИКОН се проведе на 21 октомври, 2009 година в клуб ЕСКЕЙП в София. Официален организатор на събитието е Мариана Маринова-Мисис България 2007. Първото място безапелационно отиде при Йоана Христова, която бе напомпала бюста си с 500 кубика от “вълшебната” течност. Силиконката нашумя след участието си в клип на Устата и като корица на няколко еротични списания.  Второто издание се проведе през миналата година в Слънчев Бряг, а с короната се окичи Гергана Райчевска (на снимката отдолу).

 
По темата: