Travel Channel и Food Network с дублаж на български

Водещи световни лайфстайл телевизионни канали вече на български

Food Network, Travel Channel и Fine Living, трите телевизионни канала на световния гигант Scripps Networks Interactive’s вече са и на български език. Зрителите ще могат да гледат любимите си предавания по Food Network и Travel Channel дублирани, а по Fine Living–със субтитри.

През февруари Travel Channel ще предложи три премиери.

Връх Еверест е трофеят за алпинистите, които рискуват живота си, за да го покорят. Сред тях е и Джеф Ивънс, който е ръководител на спасителен авио екип. Джеф е лекар, експерт, планинар и обича приключенията. „Еверест еър” е новият сериал по  Travel Channel, който показва реални ситуации и предизвикателства пред Джеф и опитния му екип от шерпи и екипажа на хеликоптера.

Джош Гейтс – любител на приключенията и изследовател, се отправя към неотбелязани на картата територии в една съвършено нова поредица   от   епизоди   на „Експедиция в неизвестното“, разследвайки най- устойчивите легенди и загадки в света. Този месец тръгва към Унгария в търсене на изгубената гробница на Атила.

Хенри Коул и Сам Лавгроув продължават своята одисея за откриване на изоставени автомобили, оставени да гният из навесите на Великобритания в  поредицата  „Затворени и погребани”.

Звездата от хитовия сериал „Всички обичат Реймънд”, Патриша Хийтън, разкрива таланта си на водеща и актриса пред зрителите на Food Network. Тя черпи вдъхновение от семейството и пътуванията си и кани колеги актьори, приятели и роднини, за да сподели тайните си за организиране на партита в поредицата „На парти с Патриша Хийтън”.

Гай Фиери се завръща на екрана с два нови сериала. В “Надпревара в супермаркета” по Food Network четирима талантливи готвачи се състезават в поредица от луди кулинарни предизвикателства, които ги карат да тичат между щандовете в търсене на продукти. В „ Крайпътни ресторанти, закусвални и капанчета” Гай потегля на пътешествие из Америка, за да посети най-добрите крайпътни ресторанти, закусвални и капанчета – скромни заведения, които от десетилетия сервират най-популярните местни храни.

Три са премиерите по телевизия Fine Living през февруари.

Във всеки епизод от поредицата „Мега бърлоги“ интериорният дизайнер Анитра Мекадън проектира и създава по една невероятна стая, която отразява по неповторим начин интересите и начина на живот на всяко семейство. Нейните оригинални идеи надхвърлят и най-смелите мечти на семействата, като тя преобразява стаите от скучни в ослепителни. Креативните й решения варират от къща на дърво до космическа станция за деца.

Новата поредица „Нова къща, нов живот“ представя историите на градски двойки и семейства, които искат да променят изцяло живота  си,  като  заменят  градската  среда  с нещо съвсем различно.

В „Избери по-малко жилище, живей където поискаш“ експертите по недвижими имоти и дизайн Тод и Джийна Дейвис помагат на семейства с ограничен бюджет да намерят мечтаната си къща в мечтания крайморски град, да я купят и да я реновират – и всичко това в рамките на техния бюджет.

„Телевизионният пазар в България е добре развит и българите наистина ценят висококачествените програми.  Ние сме щастливи, че можем да предложим на зрителите сериали със световно качество, които вече са на български език и така те ще могат да им се насладят пълноценно. Тази година по трите ни канала Food Network, Travel Channel и Fine Living ще предложим наколко вълнуващи премиери и българските зрители ще могат да ги проследят заедно с милионите ни абонати  по целия свят.” Това сподели Филип Лъф, изпълнителен директор на американския гигант Scripps Networks Interactive, UK & EMEA.