Травма отменя цялото турне на Cherry Poppin’ Daddies

Cherry Poppin’ Daddies отмениха европейското си турне, включително концерта в София!

CHERRY POPPIN’ DADDIES отмениха европейското си турне, което трябваше да се състои през февруари тази година. Падат общо 21 дати, включително тази в София. Причината е сериозна контузия в крака на фронтмена Стив Пери, която налага той да се подложи спешно на операция. Според публикуваната от самия него информация в профила на групата в Майспейс, очаква се той да се възстанови чак през март.

Екипът на Строежа, като организатор на концерта на CHERRY POPPIN’ DADDIES в София, изказва своето съжаление за пропуснатата възможност да видим бандата отново тук и очаква съвсем скоро преговорите за нова дата да бъдат стартирани. Уточняваме, че по организацията на съответния концерт няма абсолютно никакви други проблеми, които да наложат решение за отмяната му, а тя се дължи единствено на невъзможността на Стив Пери да участва пълноценно в предвиденте събития.

Ето официалното изявление на мениджмънта на CHERRY POPPIN’ DADDIES:

„Възникна ситуация, която накара Cherry Poppin’ Daddies да отложат всички дати за предстоящото европейско турне. Влошаване на медицински проблем (операция на коляно) на Стив Пери, който първоначално беше оставен за след завръщането му от Европа, сега налага незабавно внимание.

Съжаляваме за наложилото се анулиране и очакваме с нетърпение преразпределението на турнето при взаимно удобна и най-скорошна възможност.

Още веднъж, съжаляваме за отказа, но настоящата ситуация не може да бъде пренебрегната поради възможни дългосрочни последици.“

Тъй като все още не е сигурно и няма насрочена нова дата, от 21-ви януари (четвъртък), закупилите билети за концерта на Чери Попин Дедис на 9-ти февруари ще могат да ги върнат и да си възстановят съответните суми.

Това ще става на две места в София – в Клуб Строежа – всеки ден без изключение след 17.30 ч., както и в централния офис на Тикитстрийм България на бул. Княз Александър Дондуков 57, А – от понеделник до петък между 09:00-17:00 ч. Краен срок за връщане на билетите няма, а закупилите такива от места извън София, могат да потърсят информация на адрес info@ticketstream.bg, а също така и на телефон 02 989 71 91, като парите им ще бъдат върнати по удобен за тях начин!

Очаквайте информация за евентуална нова дата за концерт на Чери Попин Дедис през 2010-а в България!

Утеши се с хита ‘Zoot Suit Riot’, докато чакаш нова дата!

 
По темата: