Траяна и DJ Нед – „Теб и никой друг“, премиера от Планета – видео

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=UBy6IIKoXJ0

Траяна изненада почитателите си с премиерата на нов музикален проект, който носи заглавие “Теб и никой друг”. В него звездата на телевизия “Планета” си партнира с DJ Нед, с когото до момента вече има една съвместна песен, “Мръсни игри”.

Новото попълнение в репертоара на Траяна е по музика и аранжимент на Калин Димитров, а за първи път самата тя е автор на текста. Темата, на която изпълнителката залага в “Теб и никой друг” е за хората, които не са сами, но са самотни. Траяна разкри, че е време да замени по-леките и закачливи текстове с нещо сериозно, реално, но все пак отговарящо на стилистика на мелодията.

“Изпях тази песен с голяма любов, по един много различен за мен начин и искрено вярвам, че ще се хареса на феновете”, споделя певицата.

Интересът на зрителите със сигурност ще провокира и видеоклипа към парчето, който Траяна реализира с режисьора Людмил Иларионов – Люси. В него екипът залага на история, в която освен Траяна и DJ Нед ще видим още участници, сред които и една от най-близките приятелки на звездата.

Действието се развива на три локации – в магазин и подземен паркинг на столичен мол, както и в апартамент.

Траяна ще ни очарова с няколко модерни и предизвикателни, но в същото време стилни визии, за които се довери на стилистката Антония Йорданова, информира Planeta.TV.

Похвално е, че певицата прави опити в писането на текстове, но точно това се оказа слабото звено на песента.

Дай да се скрия тук, при теб и никой друг! – Андреа

Грешници ли сме .. – Емилия

… тази „ЛУДАТА“ – Преслава

Как без тебе да се смея, как без тебе да живея – Андреа и Азис

Парчето е пълно с доказани клишета.