„Три години“ – фолклорна премиера от Яна Добрева и Никола Тодоров

Яна Добрева и Никола Тодоров с дует

Гледай видеоклипа онлайн

Яна Добрева и Никола Тодоров са готови със своя съвместен проект – „Три години”. Клипът се върти премиерно в ефира на Фен ТВ, а съвсем скоро и по Фолклор ТВ.

Талантливите певци на Diapason Records дълго време пазеха в тайна дуетната си песен. Никола в няколко свои интервюта сподели, че подготвя такава изненада за почитателите на хубавата македонска музика, но криеше името на своята половинка.

„Три години” е по аранжимент на Валери Димчев, а изпълнителите са запазили автентичността на текста.

„Приятели сме от години. Познаваме се от Югозападния университет в Благоевград и когато подписах с фирмата, бях страшно щастлив, че ще имам близък човек там. Дълго време с Яна планувахме да направим нещо съвместно и ето, че дойде точният момент. Не е случайна и датата, на която промотираме песента. Днес е Никулден и подарявам „Три години” на всички именници и ценители на фолклорната музика.”, сподели Никола Тодоров.

„Ники е талантлив млад изпълнител и съм сигурна, че го чака голямо бъдеще. Искрено се радвам, че дуетът ни вече е факт и може да бъде видян в ефира на Фен ТВ. Иска ми се да успеем да стоплим сърцата на хората, все пак идва най-светлият християнски празник.”, допълни Яна Добрева.

Видеото е заснето в красивия комплекс „Царско село”, а режисьор на клипа е Ненчо Касъмов.

 
По темата: ,