Три нови поредици започват по Extreme Sports Channel през май

Extreme Sports Channel – май 2010

ПРЕМИЕРНА ПОРЕДИЦА: Фабрика за мечти
(Fantasy Factory)

Роб Дирдек е професионален скейтбордист, актьор, предприемач, продуцент…

Фабриката е мястото, където Дирдек управлява двата аспекта на живота си – бизнеса и удоволствието. В този изцяло преобразен гигантски склад фантазиите и мечтите се превръщат в реалност. Той се състои от две съвсем различни, отделни части – първия в света изцяло бетонен закрит скейт парк и офисна част. Предаването редовно показва двуместния триколесен мотор на Роб – бял Campagna T-Rex, различни находчиви и новаторски изстрели към баскетболния кош и разнообразни методи за приземяване в огромния басейн с дунапренени кубчета. Поредицата ще направи зрителите част от опитите на Роб Дирдек да счупи многобройни световни рекорди и работата му с множество знаменитости, професионални скейтбордисти и интернет сензации. Затова не я пропускайте!

От 3 май, всяка седмица, от понеделник до четвъртък, двойни епизоди, 12:00, 16:00 и 20:00;

Повторение, всяка събота и неделя, 13:00

ПРЕМИЕРНА ПОРЕДИЦА: Неотъпкани пътеки (Untracked)

Това е поредицата, в която водещи екстремни спортисти се събират, за да изследват заедно девствени, отдалечени места по света. Предаването, заснето с 16 мм камера, откроява най-прогресивните изпълнения и приятелското отношение между спортистите и отвежда зрителите в дълбините на непознатото. Проследете нашите авантюристи от Мароко до Чили, от Япония до Корсика и станете част от изумителния, спиращ дъха екшън на най-опияняващите места по света!

От 3 май, всяка седмица от понеделник до четвъртък, от 11:00, 15:00 и 21:00

Повторения, всеки уикенд, от 16:00 и 22:00

ПРЕМИЕРНА ПОРЕДИЦА: Боксьорки (Fight Girls)

„Боксьорки” ще преобърне представите ви за контактните спортове. Предаването ще надникне в живота на седем силни боксьорки, които залагат всичко на карта за един миг слава на ринга, опитвайки се да сбъднат мечтата си да спечелят в националния шампионат по Муай тай в Тайланд. С увеличаване интензивността на тренировките те правят все по-големи жертви, надскачайки границите на възможностите на тялото и ума си в опит да победят най-добрите жени в света.

От 4 май, всеки вторник от 22:00 и в полунощ

Повторение, всяка събота от 18:00

ГОРЕЩО ПО EXTREME.COM:

UCI BMX Supercross World Cup 2010 – Madrid &         MX GP of Bulgaria 2010 LIVE

 
По темата: ,