Трият снимки на Златка, която реши да се снима на гробищата

Католически свещеник не хареса авангардната идея, дойдоха органите на реда

Плеймейтката Златка бе забъркана в скандални снимки на Централните софийски гробища. След като екипът, снимащ готик фотосесията на дизайнера Николай Сяров изчака да приключи едно погребение, започна работата си в близост до надгробна статуя.

Свещеникът от католическата църква в гробищния парк поиска писмено разрешение от ръководителя на екипа за провежданите снимки в района, за който отговаря.

Оказа се, че разрешение е било получено, но устно и църковният служител Благовест Вангелов от Католическата църква позвъни на полицията за изясняване на случая.

След пристигането на униформените пазители на реда се установи, че направените снимки с нищо не оскверняват паметта на мъртвите и снимките, за които свещеника имаше претенции, бяха изтрити от камерите на журналистите и рекламния фотограф, с което случаят бе приключен.
Николай Сяров е главен дизайнер на студио Alter Design. Освен че създава модни колекции, той е и стилист на известни личности. Сред тях се открояват имената на Любо от „Те“, поп певицата Анн-Джи, айдълът Стоян Петров и скандалният модел Даниела Арнаут.
Предишната му линия на Alter Design беше вдъхновена от хитовия филм „Здрач“. Иначе дебютното си ревю Николай Сяров направи преди няколко месеца и то беше посветено на клубната мода.

Това е третата фотосесия, която реализира за годината талантливият дизайнер. За нея бе поканена певицата Анн-Джи, която отказа снимките, а плеймейтката Златка Димитрова бе по-облечена от всякога, като въпреки строгия си костюм събуди недоволството на свещенослужителя.

Виж видео на част от скандала:

Инфо, снимка и видео на BiNet.TV