Тризначките на разпит при ДИКOFF

ДИКOFF, сезон II, епизод 13

На 7 декември ще видите Вяра, Надежда и Любов, Нешка Робева, Валентин Михов, Митко Димитров-Пайнера, близките на загиналия на летище Сарафово Мустафа Кьосов, благотворителност без възраст от няколко тийнейджъри и обичайните обиколки на Стажанта

Благоевградските стихии Вяра, Надежда и Любов Станчеви ще се развихрят в студиото на ДИКOFF. За какво се борят и какво ги тревожи напоследък? „Три сестри” по Сашо Диков. Чехов да не гледа.

Специалният пратеник на предаването ДИКOFF – Сашо Диков – продължава обиколките си във и около Парламента. Как идват депутатите на работа? Народни представители в ранни зори. И още: кой се опита да се измъкне от Стажанта по криволичещите коридори на властта?

Предай нататък. Дали българчетата са неграмотни, или не, тепърва ще става ясно. Но тази събота в предането ще се разбере, че някои от тях имат много добри сърца. На Сашо Диков ще гостуват три 16-годишни момчета, които са решили да похарчат джобните си пари по нетрадиционен начин. За какво – тази събота в 16:00 часа.

Нешка Робева между делото „Октопод” и премиерата на поредния й спектакъл. Какво представление гледаме напоследък в държавата и остана ли с какво да се гордеем? За новите идеи, които подкрепя, новите хора, с които се обгражда, и непримиримостта на характера.

Валентин Михов на живо в студиото на Сашо Диков. Какво става с българския спорт и какво ни липсва във футбола? Още спомени за горещото лято на 94-а. Казват ли ни те нещо ново за отношенията между някои от най-именитите ни футболисти?

Мустафа Кьосов няма да празнува Нова година със семейството си. Той така и не се прибира от летище Сарафово. Как живеят близките на единствената жертва, която България даде в атентата в Бургас през юли, 2012-а? В родното село на Кьосов – Юруково – една чешма напомня за него. Останалото е международна политика.

ЕКСКЛУЗИВНО. Иженерът на поп-фолка. Легендата Митко Димитров-Пайнера избра предаването ДИКOFF за една от редките си телевизионни изяви. Какво означава да си успял човек в България и какво ти коства? Разговор за гледане и за слушане.

Три часа за безкомпромисни разговори на живо и човешки истории на запис

ДИКOFF от 16:00 до 19:00 в ефира на Нова телевизия.

Гледай видео запис от предаването онлайн