Тризначките се завръщат – искат да стават ТВ водещи?!

Предаването „Часът на блондинките” прави първия у нас кастинг за най-устата блондинка

Тризначките Вяра, Надежда и Любов се включват в шоуто на Патриция

Няма ограничения за кандидатките, крайният срок е 15 февруари

Атрактивните и неуморни във вербалните битки тризначки Вяра, Надежда и Любов, нашумели с участието си в Биг брадър, кандидатстват за водещи на  рейтинговото шоу „Часът на блондинките”, което се излъчва всеки вторник от 21 часа по БГТВ.   Сред кандидатките има и 9-годишна блондинка – Ивана, която вече дава заявка за истинска телевизионна кариера.

Предаването стартира риалити кастинга „Най-устата блондинка”, а  кандидатките може да се записват за участие в забавното начинание до 15 февруари тази година.

„Съвсем умишлено не ограничаваме желаещите да се пробват за водещи с измислени условия. От тях искам да са изключително провокативни, да задават наудобни въпроси и да не се спират пред нищо. Да работят в името на зрителя, а не на госта, както често се случва в българските предавания”, уточнява водещата на шоуто Патриция Кирилова, която е генерален мениджър на ПР-агенция ВИП Комюникейшън и на модна агенция ЕВРОМОДЕЛС.

Първоначалният кастинг ще се проведе по електронната поща на адрес blondshow.tv@gmail.com.

Смелите блондинки трябва да изпратят  своя кратка биография и снимка. Същинският кастинг ще тече на живо от средата на февруари в шоуто „Часът на блондинките”. Кандидатките ще се изправят пред безкомпромисно жури от най-авторитетните български журналисти.  Те ще разпъват на кръст с въпроси, по примера на Патриция Кирилова, популярни личности от шоубизнеса и политиката.

Победителката в кастинга ще получи правото да стане съводеща в шоуто, ще грабне и куп други привлекателни награди.

Авторското предаване стартира през септември 2006 година със смелото решение студиото да бъде превърнато в арестантска килия за разпит – за да може гостите да се респектират и да отговорят точно и ясно на острите въпроси на водещата.

Именно „Часът на блондинките” е предводител на всички предавания за блондинки, защото е първото с такава тематика.

Идеолози на шоуто са Патриция Кирилова и астроложката Мариана Добранова. Сред първите гости в тяхното студио бе евродепутатът Слави Бинев, бившият столичен кмет Стефан Софиянски, култовият бизнесмен Трайчо Трендафилов – Манекена, скандалните автори, станали жертва на книгите си  Георги Стоев и Боби Цанков, многострадалната плеймейтка Златка Райкова, която пред камерите на шоуто поиска ръката на Слави Трифонов и му се обясни в любов, и много други.

Зрителите могат да гледат предаването и онлайн с кристално качество на голям екран в сайта на БГТВ http://www.bgtv-tv.com/.

Откъси от предаването на Патриция Кирилова Часът на блондинките”:

Припаднала ли е Мадона на концерта в София – разговор с Иван Несторов – Амебата:

Философиите на плейбоя Андрей Едрев за жените вкараха предаването в „Господари на ефира”: