„Тройка на разсъмване“ раздава награди на хора с приятели

12-ият рожден ден на „Тройка на Разсъмване“ е посветен на Приятелството

Милена, Кирил и Тодор от сутрешно шоу на Радио Витоша „Тройка на Разсъмване“ ще награждават най-вълнуващите истории за приятелство и подкрепа, разказани от техните слушатели

Всяка година, в началото на декември „Тройка на Разсъмване“ празнува своя рожден ден с верните си слушатели, приятели, колеги, идейни и бизнес партньори. 12-ият рожден ден на култовото шоу ще премине под мотото „12 години “Тройка на Разсъмване“, 12 години близост и споделени истории, 12 години Приятелство“.

Милена, Кирил и Тодор посвещават празника си на Приятелството. „Избрахме да празнуваме под това мото, защото с приятелите споделяме живота си, на тях се опираме, когато искаме да оцелеем или ни е тежко, радваме се и празнуваме.“, споделят рождениците.

Верните слушатели на Тройката са поканени да се включат активно в обсъждането на темата, като разкажат своите лични истории във форума на предаването, на Фейсбук страницата или с обаждане в ефир.

„Очакваме хората да се обаждат и да пишат, за да ни кажат името на най-добрия си приятел и защо той е до тях, каква е историята им. А ние ще направим всичко възможно да ги срещнем – независимо къде се намират…“, разказват за идеята си от Тройката.

Милена, Кирил и Тодор са решили да срещнат приятели, които са далеч един от друг, да съберат за вечеря живеещите наблизо, да дадат още поводи за общуване. Затова в периода до рождения си ден на 5-ти декември са подготвили много награди за участниците – 12 СПА уикенда за двама в Банско, самолетни билети, вечери в ресторант, уеб устройства за безпроблемна интернет връзка, както и аудио системи за приятно сутрешно слушане на шоуто.

Освен това в ефир ще чуем известни и обичани личности, които са се осъществили като личности и професионалисти, благодарение и на приятелското рамо и подкрепа в живота си. Сред гостите, които тримата водещи ще посрещнат в студиото или ще чуят по телефона, ще са техни лични приятели, партньори на шоуто, хора, с които са близки и на които разчитат.