„Трудния път“ на Бобо – MP3 и видео

Хип-хоп поредицата One Shot се завръща с втори сезон

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=dBMdGk59ynY

Преди две години Ицо Хазарта откри хитовата рап поредица „One Shot“ с добилото огромна популярност парче „Хип хоп“, в чийто финал бяха използвани части от многозначителна реч на Лютви Местан. Първият сезон навъртя над 18 милиона гледания и феновете заляха форумите с желания за продължение. Рапърите пък, в желанието си да се включат във втория сезон, изпращат десетки демо записи на продуцентите от Facing The Sun.

След една година подготвителна фаза, резултатът е налице – днес вторият сезон на поредицата старитра точно в 16:30 в канала на Facing The Sun в YouTube на адрес http://youtube.com/facingthesunofficial.

Както и преди, клиповете ще излизат на всеки две седмици в четвъртък. От Facing The Sun са подготвили нови 10 епизода, в които залагат предимно на автентични MC-та, като обещават и включвания от нашумели изпълнители и от легендарни рапъри.

Отново са застъпени представители от цялата страна със силни включвания от източна България. И разбира се всички епизоди са заснети без прекъсвания и монтажи, изцяло в един кадър, от екипите на доказания майстор в жанра Виктор Антонов – Rikk и на новоизгряващата звезда сред хип-хоп режисьорите Николай Георгиев – N. Kotich.

R&B изпълнителят Бобо открива сезона с лекция за „Трудния път“, който всяко МС и всеки човек трябва да извърви в живота, за да развие истински важните качества в себе си.

Официално инфо 2:

Бобо „разделя и владее“ в новия си трак „Трудният път“

В новата си песен „Трудният път“ хип-хоп изпълнителят БОБО реди рими, инспирирани от българския рап.

Известен с острия си, но поучителен език на писане, БОБО бързо успя да прикове вниманието към парчето. Още на първия час след пускането му в интернет-пространството новият трак „зарази“ профилите на огромна част от феновете на изпълнителя.

Музикален продуцент е Константин Бешков a.k.a Kay Be (CTP records).

Кадрите са заснети в закрития скейт парк „FiveHigh“ (Фабрика за градски изкуства) в София. „Трудният път“ стартира и втория сезон на поредицата от клипове „ONE SHOT“ към лейбъла Facing The Sun.

Видеото е дело на един от най-добрите български режисьори – Виктор Антонов – Rikk, който зад гърба си има над 100 музикални видеоклипа:

„Заедно с Бобо измислихме сюжета и действието, а той даде идеята за локацията. Много ми хареса класическото звучене на песента и исках видеото да представи различните форми на културата и настроението й. Поради тази причина в началните кадри реших да покажем еволюцията на носителите – от винила, през видеокасетката до mp3-ката. За нас беше голяма отговорност да стартираме сезона и мисля, че финалният резултат е много динамичен, изпълнен с емоция и уникално представяне на артистите. Бобо е голям професионалист и без проблем издържа всички дубли, които не бяха малко, за да се получи добра продукция.“

В момента Бобо е в Стокхолм, заедно с Поли Генова и LaTiDa, където ще се борят за първото място на тазгодишното издание на песенния конкурс Евровизия 2016.

Бобо работи и по реализирането на дебютния албум с групата си BOBO & THE GANG, които от няколко години вървят с тежка стъпка по българската хип-хоп сцена.

БОБО във FB: https://www.facebook.com/blackbobo
ONE SHOT: БОБО – Трудният път [Official Episode 011]
Музика, Текст и Аранжимент: Бобо
Микс и Мастеринг: CTPr
Режисьор: Виктор Антонов – Rikk
Оператор: Александър Кенанов
Кастинг: FDAgency, Monstribe, Freerun Bulgaria
Гримьор: Бетина Велкова
Фризьор: Здравко Куманов
Музикален продуцент: Константин Бешков a.k.a Kay Be
Продуцент видео клип: Facing The Sun
Official Download Link: http://yeyo.me/tracks/N1CegK – за да изтеглиш MP3 виж бутона долу вдясно на екрана.

 
По темата: