„True Love“ – Seagull представя ХИТ от световно ниво (ВИДЕО)

Seagullboy – True Love

След провокацията „Pleasure-Pressure” Seagullboy представя ново парче, съпроводено с красив видеоклип. Името на песента е True Love” – композирана и записана от Seagullboy и изпята от Деси Андонова – пленителния и чувствен глас на група Фючър Шок.

Нека ви припомним, че зад псевдонима Seagullboy стои Васко Русев–Чайката. Той е основател на легендарната българска алтърнатив група Тъмно, писал е музика за кино, телевизия и реклами, композирал е хитове и ремикси за КариZма, Лора Караджова, София, Яница, създател е на ъндърграунд формациите Бичето, VFG и Panaka.

Песента True Love” е композиция на три години, но окончателно е завършена едва преди месеци. Освен автор на парчето, Seagullboy е и режисьор и на видеото. В него освен красивата Деси от Фючър Шок участва и Стоян Николов, неделима част от екипа на Cleckshop.com, както и от отборът по скейт-борд на магазини Insomnia.

Оператор на видеото е най-известният „камера мен” в българските клипове – Мартин Чичов.

Последният епизод от видеото е сниман в столичния клуб Sugar, а партито, което виждате, е истинско, защото снимките са правени по време на рождения ден на Seagullboy, с помощта както на диджейте от Groovy Sessions, така и на добрите му приятели, дошли да се „почерпят” за празника.

Клипът е сниман на повече от 20 локации, а Seagullboy поддържа мистиката около своята личност, като се появява във видеото буквално за един фрейм.

Очаквайте True Love” е в ефира на българските радиа, телевизии и интернет сайтове от началото на декември 2009 г.

Виж клипа: