Цончо влиза в „Big Brother – истината“ – говори за Бойко Борисов

Любовница и бивш съпруг в къщата на Big Brother family

Бившата червена барета Цончо сяда на стола на истината

1) Номинации

Снощи съквартирантите номинираха три семейства за изгонване от къщата на Big Brother family – Генчеви, Кузмови и Трифонови. Малко по-късно зрителите на Нова телевизия спасиха Веселин и Ели. Така в понеделник, битката ще бъде между патриархалното семейство на Ицо и Корнелия и семейство с отворена връзка на Антоний и Цанка.

Любовни триъгълници, бивши съпрузи и настоящи любовници в къщата

По-малко от две седмици преди големият финал, Big Brother подлага на сериозно изпитание най-силните играчи в къщата. Снощи съпругата на Антоний, Цанка, излезе от къщата на Big Brother family, за да се подложи на разкрасителни процедури, а  любовницата на съпруга й – танцьорката Калина, влезе в къщата на нейно място.

Тази вечер бившият съпруг на Корнелия и много добър приятел на Ицо – Петър Петров, също влиза в къщата. В извънредно включване, в края на днешния епизод, Петър ще се появи пред семейство Трифонови, за да разберем простил ли им е той предателството?

Колко силни са двете номинирани семейства, оплетени в любовни многоъгълници? Как ще се отразят на играта и на вота на зрителите срещите с настоящата любовница и бившия мъж?

2) Сериал „Брак с хаймана”

Заснемането на сериала „Брак с хаймана”, се оказа най-забавната седмична мисия на съквартирантите. Влюбените Мехмед – Павлин, и красивата Инджи, в чиято роля се въплъщава стюардесата Диана, се изправят пред изпитанията да разкрият тайната си любов на строгия й баща Цончо – Демир Паша и да срещнат гнева на Онур –  Христо, кандидат жених на красавицата. Най-смешна и трудна за изпълнение се оказа сцената, в която опасният убиец Сюлейман, в ролята Веско, убива тайният любовник Мехмед.
3) Big Brother – истината” с Цончо и София

Тази неделя Цончо и София Колеви сядат на стола на истината. Цончо е бивш треньор на националния отбор по карате, познава влиятелни личности от обществения живот, както и лица, чиито имена се свързват с организираната престъпност.

Какви тайни разкри Цончо, какво каза за Бойко Борисов и Алексей Петров, наистина ли е бил агент под прикритие на Американските тайни служби, замесен ли е в убийството на Янко Джудиста, както твърди покойният разследващ журналист Георги Стоев в книгата си?

Отговорите на тези и други въпроси, само в „Big Brother – истината” в неделя, в 20:00 ч.