Цвета Кирилова обвинява Евгени Генчев за напускането си

А той джентълменски запазва мълчание

Нечувани директни обвинения отправя Цвета Кирилотва от високата трибуна на вестник „24 часа“. Напомняме, че дамата за кратко се изяви като водещ на „Здравей, България“ – а иначе кариерата й в Нова телевизия е дългогодишна.

Оказва се, че причината за напускането има конкретно име – „плонжора“ Евгени Генчев.

Ето какво казва оскърбената Цвета, която първо си взела едномесечен отпуск по болнични, пък когато дошло време да се връща, решила да напусне.

„Заради некоректност, злонамереност и неадекватно управленско решение… и натиска на Евгени върху мен да работи индивидуално, тоест без мен, взех внезапното решение да напусна.“

Така бившата вече водеща Цвета Кирилова обясни отсъствието си от „Здравей, България“. И допълни: „Това ми създаде здравословни грижи. Не искам да работя с мерзавци и нечисти по душа хора.“

Колегата й Евгени Генчев отвърна, че ще остане джентълмен, и отказа да коментира дали двамата са имали сериозни пререкания, информират от „24 часа“.

Източници от телевизията обаче издават, че горката Цвета не се справяла с работата си. Не особено бърз ум, интуитивност и настроение демонстрира дамата и при гостуването си при Иван и Андрей….

Цвета не знае как ще продължи кариерата си. „Със сигурност ще е на място, където партньорът ми няма да е плонжор“, каза тя пред националния всекидневник.

Ето я при Иван и Андрей – помислете дали ще ви липсва:

Шоуто на Иван и Андрей 07.04.2011 (част 1/2)

Шоуто на Иван и Андрей 07.04.2011 (част 2/2)