Цветан Цветанов пред Люба Кулезич след поражението в съда

НА 31 МАЙ 2014 Г. ОЧАКВАЙТЕ В „НА СВЕТЛО С ЛЮБА КУЛЕЗИЧ”

„ЕКСКЛУЗИВНО”: Спечели ли ГЕРБ голямата битка за властта? Зам.-председателят на партията Цветан Цветанов след поредните му сражения в съда!

„ЧЕСТНО КАЗАНО”: Защо не се разтвори ветрилото на АБВ – явно чувство за вина или трамплин за по-добри възможности! Ивайло Калфин казва сбогом на европарламента и търси нов път за себе си и за България!

„ПРОПУСНАТИ НОВИНИ”: Антон Тодоров със сензационен ръкопис за мръсните тайни на задкулисието! Горчивата истина за лявата социалноориентирана „Шайка” 2 !

”ТОПЛА ВРЪЗКА”: След евровота, реформаторите с кабинет в сянка срещу официозното управление! За смисъла на многоликата политическа игра и новите ездачи в нея – Петър Москов!

„ПОЗНАЙ КОЙ ЩЕ ДОЙДЕ НА ЗАКУСКА”: Човек държи здравето в собствените си ръце чрез силата на думите и паметта на водата! Астрологът Силва Дончева забърква лечебни коктейли с вербална хомеопатия!

Гледай видео запис от предаването онлайн

ОЧАКВАЙТЕ „НА СВЕТЛО С ЛЮБА КУЛЕЗИЧ” ЕПИЗОД 99, 1 ЮНИ 2014 г.

„ЧЕСТНО КАЗАНО”: Червеният д-р Хаус и №15! Атаманът на Столетницата Страхил Ангелов и преференциалният евродепутат Момчил Неков за изборния хит куриоз!

„ЕКСКЛУЗИВНО”: Жената, която подбира средствата по пътя към целта – кметът на София Йорданка Фандъкова!

„ОПОРНИ ТОЧКИ НА СЕДМИЦАТА”: Мъртво вълнение в държавата и сценариите за властта след евроизборите – Актьорите Веселин Калановски, Стойко Пеев и адвокат Николай Хаджигенов!

„ПРОПУСНАТИ НОВИНИ”: СЪЛЗИ В НЕБЕТО! Една година по-късно след зловещите детски трагедии в Тетевен и Велико Търново няма виновни за смъртта на 5-годишната Лидия и 8-годишния Красимир!

„ОТЕЧЕСТВО ЛЮБЕЗНО”: Най-мрачната бездна на духовната криза – убийството от деца на деца! Как да изкореним семената на агресията в българското училище – Психологът Станислав Пандин и потресаващата историята на едни потърпевши родители Ива и Иван Цанови!

Гледай видео запис от предаването онлайн