Цветан Цветанов в Комбина по Нова и онлайн видео

В предаването „Комбина“ на тази неделя, в седмицата преди да бъде обявено новото българско правителство „Борисов 3“, пред Лора Крумова застава заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов. Как се разпределят постовете в държавата и какви компромиси ще направят в името на властта ГЕРБ и Обединени патриоти са само част от темите на разговора с политическия лидер. В предаването в тази неделя очаквайте още:

Кои са новите 240 депутати и как започна първата им работна седмица. Краси Боев отиде при 240 народни избраници, за да ги разходи из коларите на новото им работно място – Народното събрание.

Тази неделя Миролюба Бенатова представя българи в Санкт Петербург – истории от Русия за Русия.

Едва ли има българин, който не знае нейна песен – централен гост в предаването е Силвия Кацарова. За носталгията по златните времена на българската естрада и пътя до голямата сцена – очаквайте разговора с българската Тина Търнър.

Новият секс символ на българското кино и звезда от филма „Откраднат живот“ Наум Шопов-младши ще представи за първи път годеницата си в “Комбина”.

В късите си разкази Мария Йотова ни среща с човек, който излежава доживотна присъда във врачанския затвор. Причината да се окаже там е една бомба, замаскирана като видеокасета. Кой е мъжът, който преди 15 години е сочен за бомбаджия номер 1 и какво има да каже той, след като давността на престъплението е отминала.

Гледайте Лора Крумова в „Комбина“ с Галя Щърбева, Миролюба Бенатова, Мария Йотова и Краси Боев – в неделя от 17.00 до 19.00 ч. по NOVA.

Гледай видео запис от предаването онлайн или тук